Во Львове построят новый реабилитационный комплекс для инвалидов

1 15 242684 2. реабилитации

Люди с ограниченными возможностями больше нуждаются во внимании со стороны государства. Теперь для улучшения их здоровья будет построен еще один реабилитационный центр. В июне 2007 года в экологически чистой зоне, в непромышленном Сихасевском районе Львова был введен в действие Межрегиональный центр социально-трудовой, медицинской и профессиональной реабилитации инвалидов.

Детальніше…Додати коментар (0)

Тамара Іщенко: «На Сумщині вперше впроваджено бюджетну програму реабілітації дітей, хворих на ДЦП»

1 15 1357830688 nov 8 b 2. тамара іщенко, дітей-інвалідів, реабілітації

«У рамках програми в Сумському обласному центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів у 2012 році реабілітаційні послуги отримали 569 дітей-інвалідів та 67 дітей групи ризику із районів та міст області. Тривалість лікування зросла в середньому до 44 днів. У центрі також впроваджено нові послуги з гідрокінезотерапії, саунотерапії, лазеротерапії. Це значно поліпшує курс реабілітації та сприяє покращенню стану здоров’я дітей»…

Детальніше…Додати коментар (0)

Валентина Білітюк відтворює природу рідного Полісся у бісері (ФОТО)

1 15 original-1357834713 1 2. валентина білітюк

Життя Валі Білітюк на своєму старті нічим не відрізнялося від мільйонів життів юнаків і дівчат, які народилися в СРСР. Після закінчення школи у селі Текля Старовижівського району вступила до Ковельського ПТУ №7, далі отримала направлення на роботу в Харків, на завод «Серп і молот». Працюючи, вступила на вечірнє відділення Харківського політехнічного інституту. Встигла здати три сесії.

Детальніше…Додати коментар (0)