Національна доповідь “Безперешкодний доступ осіб з інвалідністю до об’єктів соціальної, транспортної інфраструктури та зв’язку”

1 04 589632001 1. маломобільних, обмеженими фізичними можливостями, інвалідів

Національну доповідь «Безперешкодний доступ осіб з інвалідністю до об’єктів соціальної, транспортної інфраструктури та зв’язку» розроблено на виконання доручення Кабінету Міністрів України від 23.06.2009 №51884/243/1-07 до Указу Президента України від 18.12.2007 № 1228 «Про додаткові невідкладні заходи щодо створення сприятливих умов для життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями».

Детальніше…Додати коментар (0)

МОЗ визначило суму коштів на лікування дітей, хворих на ДЦП

1 05 16254662. коштів, лікування, хворих

Міністерство охорони здоров’я України визначило суму коштів, необхідну цього року на лікування та реабілітацію малюків, хворих на дитячий церебральний параліч та звернулось до Кабінету Міністрів із проектом відповідної постанови.

Детальніше…Додати коментар (0)

Повідомленнями на асфальті повернула до життя

1 04 tumblr l6e89rE3lp1qbff6f. візок

Почалася ця історія давно, років двадцять п’ять, а може, й тридцять тому, жахливою новиною, яка облетіла усе село: «Микола, син Теклі, забився!». Наймолодший виплеканий син, 18-річний красень, лише рік провчився в інституті… Усі знали, що багатодітна Текля пилинки зі свого Микольці здувала. А що вже хвалилася! І сам поступив, і першу сесію успішно здав. А коли на канікули приїздив, до всієї родини водила, гордо показувала.

Детальніше…Додати коментар (0)

Страна вечной темноты

1 04 1330946453. общежития

В прошлом выпуске газеты «Вперед» мы рассказывали об уникальном артемовском предприятии УПП «Заря» УТОС», на котором работают особенные люди – слепые и слабовидящие. Предприятие переживает далеко не лучшие времена, люди остались без работы. Чем они живут и как выживают?

Детальніше…Додати коментар (0)

Для удобства инвалидов на Луганщине бригады по обеспечению средствами реабилитации будут выезжать на территории

1 04 21041. средствами реабилитации

Как сообщает Департамент социальной защиты населения Луганской облгосадминистрации, для создания благоприятных условий для социальной интеграции лиц с особыми физическими потребностями и улучшения обеспечения их средствами реабилитации Правительством Украины принят Порядок обеспечения инвалидов, детей-инвалидов, отдельных категорий населения техническими и другими средствами реабилитации.

Детальніше…Додати коментар (0)

Одеська залізниця створює безбар’єрний доступ до залізничної інфраструктури для людей з особливими потребами

1 04 000624 381618. обмеженими фізичними можливостями, особливими потребами, інвалідів

Одеська залізниця здійснює системні заходи із забезпечення сприятливих умов та комфортного перебування на об’єктах залізниці осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Згідно з «Планом заходів щодо створення безперешкодного життєвого середовища для осіб з обмеженими фізичними можливостями на залізничному транспорті»…

Детальніше…Додати коментар (0)