На Львівщині розбудовуватимуть «Західний реабілітаційний центр»

1 19 150309. західного реабілітаційного центру, інвалідів

Голова Комітету Верховної Ради України у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів Валерій Сушкевич зустрівся з головою Турківської райдержадміністрації Володимиром Гребенюком на базі «Західного реабілітаційного центру».

Детальніше…Додати коментар (0)

Осенью в Феодосии откроют реабилитационный центр для детей-инвалидов

1 19 feo-subbota-osenyu-v-feodosii-otkroyut-reabilitatsionnyy-tsentr-dlya-detey-invalidov osenyu-v-feodosii-otkroyut-reabilitatsionnyy-tsentr-dlya-detey-invalidov 1 2013-03-16-00-54-08 2. адаптации, детей-инвалидов, реабилитации

На базе детского отделения центра первичной медико-санитарной помощи в Феодосии к началу осени планируют открыть центр медико-социальной реабилитации для детей-инвалидов.

Об этом рассказала заместитель начальника Феодосийского городского управления здравоохранения Татьяна Северинова.

Детальніше…Додати коментар (2)

Про проблеми народження дітей жінками з особливими потребами

1 19 МАРИНА-МИТЕЛКИНА-S8007134 1 2. дцп

В сучасній Україні люди із обмеженими фізичними можливостями мають більше прав ніж, скажімо, десять років тому. Створено низку законодавчих та нормативних актів, які дозволяють інваліду вести повноцінне життя. Зокрема це такі законодавчі акти, які передбачають створення робочого місця для інваліда, квота на кількість робочих місць, законодавчі акти щодо інклюзивної освіти, про реабілітацію осіб з обмеженими можливостями, тощо.

Детальніше…Додати коментар (0)