Відбувся круглий стіл «Захист прав людей з інвалідністю»

1 25 7 000110. інвалідністю

21 березня 2013 року заступник Керівника Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Олена Смірнова взяла участь у круглому столі «Захист прав людей з інвалідністю», організованому Фондом сприяння демократії посольства США.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Україні запускається нова освітня програма для аутистів

1 25 6 701. дитина з майбутнім, аутизму

Іноземні фахівці виступили з ініціативою привозити в Україну і адаптувати літературу з аутизму для українських педагогів і батьків. Фонд допомоги дітям з синдромом аутизму «Дитина з майбутнім» стане одним з головних партнерів з розповсюдження такої літератури. Це рішення було прийнято в результаті зустрічі в Адміністрації Президента.

Детальніше…Додати коментар (0)

Кому потрібні «сонячні» діти

1 25 5 20130320235653 1 3. синдромом дауна

21 березня Всесвітній день людини із синдромом Дауна. «Коментарі» побували в центрі для таких дітей і переконалися, що вони дійсно «сонячні».

Коли в 2006 році на міжнародному симпозіумі, присвяченому цій темі, було вирішено заснувати Всесвітній день людини із синдромом Дауна, дату 21 березня обрали не випадково.

Детальніше…Додати коментар (0)

Навчання для інвалідів: вибір можливостей

1 25 4 85412 2. реабілітації, інвалідів

Багато життєвих проблем, які виникають у людей з обмеженими фізичними можливостями, пов’язані з відсутністю у них робочої спеціальності.

В соціальній сфері України створено спеціалізовані заклади, в яких можуть навчатися громадяни з обмеженими можливостями.

Детальніше…Додати коментар (0)

Луганские спортсмены осваивают бочче

1 25 1 DSC 8554 2Не исключено, что на будущей Паралимпиаде луганские спортсмены выступят в новом для себя виде соревнований — по бочче (это такая спортивная игра с мячом на точность, близкая к боулингу и керлингу). Областная сборная уже приступила к тренировкам и даже готовится выступить на чемпионате Украины по бочче, который пройдет в апреле в Евпатории.

Детальніше…Додати коментар (0)