Уряд змінив порядок забезпечення інвалідів автомобілями

1 28 191261624 1. інвалідів

Уряд вніс зміни до порядку забезпечення інвалідів автомобілями. Відповідну постанову №190 прийнято на засіданні Кабінету Міністрів 25 березня 2013р.

Метою прийняття постанови є приведення у відповідність Порядку забезпечення інвалідів автомобілями до Закону України «Про гуманітарну допомогу».

Детальніше…Додати коментар (0)

У центрі уваги – реалізація Конвенції про права інвалідів

1 28 narada 22-03-2013 2. конвенції про права інвалідів

Така актуальна тема обговорювалася на розширеній нараді у контексті виконання Державної цільової програми “Національний план дій з реалізації Конвенції про права інвалідів” до 2020 року. Захід відбувся 22 березня цього року у Київському міському Палаці ветеранів під головування керівника Служби Володимира Маслакова за участю працівників Служби, представників зацікавлених центральних органів виконавчої влади…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Гадячі готують приміщення для Центру реабілітації дітей-інвалідів

1 28 230 2. реабілітації

Уже в квітні на Полтавщині побільшає на один центр реабілітації для дітей-інвалідів. Його відкриють у Гадячі, про що повідомив голова Полтавської ОДА Олександр Удовіченко на прес-конференції, відповідаючи на запитання Новин Полтавщини.

Детальніше…Додати коментар (0)

Запорізькі спортсмени стали кращими на чемпіонаті України з пауерліфтингу

1 28 784512 2У Дніпропетровську завершився чемпіонат України з пауерліфтингу серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату. Запорізький край представляли четверо спортсменів обласного центру фізичної культури та спорту інвалідів “Інваспорт”, які гідно виступили та отримали ряд престижних звань та нагород.

Детальніше…Додати коментар (0)