Подведены итоги первого открытого турнира по плаванию «Звездный дельфин»

1 01 1 p 5 2. инвалидов

В Севастополе состоялся первый открытый турнир по плаванию “Звездный дельфин”, который был посвящен 230-летию города-героя Севастополя. В соревнованиях приняли участие спортсмены с ограниченными физическими возможностями из разных регионов Украины.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інваліди війни зможуть лікуватися у санаторіях безкоштовно

1 28 58. інвалідів війни

Президент України Віктор Янукович підписав Закон №284-VII «Про внесення зміни до статті 13 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» щодо першочергового безплатного забезпечення санаторно-курортним лікуванням інвалідів війни».

Детальніше…Додати коментар (0)

Представники різних відомств обговорили дотримання прав психічно хворих

1 27 741253 2. здоров'я

У Секретаріаті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини відбувся круглий стіл на тему: «Застосування примусових заходів медичного характеру як різновиду державного примусу».

Детальніше…Додати коментар (0)

Імітація доброти?

1 27 8-a9df-e419e32458b5 1. інклюзивної освіти, інклюзії

18-21 червня Житомирський державний університет імені Івана Франка спільно з Болонським університетом (Італія) провів семінар «Професійний супровід дітей з інвалідністю в умовах навчання у державних та приватних школах».

Детальніше…Додати коментар (0)

Територія незрячих

1 27 inval-UTOS-xvost-odol 1 2. утос, незрячі

Така територія існувала у Рівному в радянські часи. Тут компактно жили і працювали люди, які з різних причин втратили зір. Щоб їх життя було повноцінним, вісімдесят років тому було створено Українське товариство сліпих. У Рівному його історія розпочалася із заснування на вулиці Замковій невеличкої артілі для незрячих, більш відомої як гортос.

Детальніше…Додати коментар (0)

Донбасский межрегиональный центр профессиональной реабилитации инвалидов приглашает

1 27 photo small. реабилитации

Для осуществления мероприятий по профессиональной, социально-психологической и духовной реабилитации людей с ограниченными физическими возможностями, с целью их адаптации в социуме, последующей занятости, экономической и бытовой самостоятельности по приказу Министерства труда и социальной политики Украины 16 января 2007 г. создан Донбасский межрегиональный центр профессиональной…

Детальніше…Додати коментар (0)

Діти з особливими потребами привезли на Волинь 12 медалей

1 27 1254132394 zolotye-medali 212 золотих медалей – з таким трофеєм до Луцька прибули волинські спортсмени.

Більше двох десятків школярів повернулись 20 червня зі Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе». Змагання, у яких брали участь дітки з особливими потребами відбувались в Криму на базі табору «Артек».

Детальніше…Додати коментар (0)

В бюджетных учреждениях проверили наличие рабочих мест для инвалидов

1 26 file1597764 6c9abc85 1. инвалидов

В бюджетных учреждениях усилен контроль выполнения норматива рабочих мест для трудоустройства инвалидов. По поручению министра социальной политики Украины Государственная инспекция по труду начала проведение проверок по этим вопросам в бюджетных учреждениях.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Донецке девушку на инвалидной коляске не пустили в ночной клуб

1 26 DSC02787 2. инвалидам

Девушку на коляске не пустили в ночной клуб, но суд восстановил справедливость. Частично.

Двенадцать лет назад Татьяна Гречишникова попала в аварию и стала инвалидом І группы. Теперь она прикована к коляске, но по активности даст фору любому!

Детальніше…Додати коментар (0)

На Волині відкриють 3 центри для лікування та реабілітації дітей-інвалідів

1 26 original-34690455ddbd97f34d618659e0c2310e 2. реабілітації

У деяких районних центрах Волині до відкриття готують центри для лікування дітей-інвалідів. Таку ініціативу вже виявили Любомль, Ратно та Любешів.

Губернатор Волині Борис Клімчук на своїй оперативній нараді повідомив, що невдовзі волинські діти-інваліди зможуть лікуватися та проходити курси реабілітації у спеціалізованих центрах.

Детальніше…Додати коментар (0)

Сторінка 1 из 10
1 2 3 10