Інвалідам дитинства та дітям-інвалідам збільшили держдопомогу

Інвалідам дитинства та дітям-інвалідам збільшили держдопомогу

Розміри надбавки встановлять залежно від ступеня втрати здоров’я, а також віку дитини.
В Україні підвищили виплати державної допомоги по догляду за інвалідами дитинства та дітьми-інвалідами. Відповідний закон підписав Президент України Віктор Янукович.

Детальніше…Додати коментар (0)

Лукганские водители маршруток достали хамством инвалидов и пенсионеров

В адрес Госавтоинспекции постоянно приходит информация с жалобами на то, что водители маршруток просто не останавливаются, если видят одиноких инвалидов или пенсионеров. В ответ инспектора ГАИ проводят специальные рейды по выявлению и пресечению таких случаев. Очередной такой рейд совместно с представителями СМИ проходил в Луганске во вторник. Или плати или иди пешком. Именно такими принципами, оказывается, руководствуются луганские автоперевозчики.

Детальніше…Додати коментар (0)

Що я чую від дітей

Не так далеко від мого будинку, в якому я мешкаю, знаходиться дитячий садок. Дуже часто, коли я йду по своїх справах, проходячи повз садка, я помічаю на собі здивовані погляди дітвори. Чому здивовані? Та тому, що я інвалід, хода у мене не зовсім рівна, ну а нашим дітям все це в дивину, таке відчуття, ніби дивлячись на тебе, вони дивляться не на людину, а на якусь істоту з далекої планети.

Детальніше…Додати коментар (0)

І НІХТО З НИХ НЕ НАРІКАЄ…

Останнім часом у нашій єпархії з’явилося чимало православних молодіжних організацій, кожна з яких має на меті не лише спілкування хлопців та дівчат, але й, що відрадно, проведення соціальної роботи серед різних категорій населення. Хочеться сподіватися, що у скорому часі активна православна молодь знову буде відігравати чималу роль у духовному житті нашої Церкви, як це було, наприклад, у середовищі православних емігрантів з Російської імперії у Західній Європі у першій половині ХХ століття, та й на наших землях у роки Другої Речі Посполитої.

Детальніше…Додати коментар (0)

У новому львівському трамваї 10 камер спостереження

Сьогодні у трамвайному депо Львова продемонстрували один новий трамвай місцевого підприємства “Електрон” та п’ять вживаних німецьких 1979 року випуску, які скоро повезуть містян.
“За 2,5 мільйони гривень ми купили у Німеччині 5 вживаних трамваїв 1979 року випуску, – розповів на брифінгу мер міста Андрій Садовий. – Вони з’являться на маршруті уже через місяць, коли закінчиться їхня перевірка на безпечність. У Німеччині вони пройшли повністю капітальний ремонт й провели перевірки, але в Україні вимагають ще, щоб і ми самі провели цю перевірку, тому мусимо чекати місяць”.

Детальніше…Додати коментар (0)