Особливим людям — особлива підтримка

1 20 52932731 1 2. дітей-інвалідів, особливими потребами, реабілітації, інвалідністю

Цього тижня в Чернігові відбувся важливий захід — дводенний Міжнародний семінар «Реабілітація людей з інвалідністю, які потребують високого рівня підтримки». Серед його учасників — представники Міністерства соціальної політики України, Директорату з прав людини та антидискримінації Генерального директорату демократії Ради Європи, Федерального міністерства праці…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Мистецькому Арсеналі обговорювали проблеми людей з особливими потребами

1 20 1 1 2. вадами зору, особливими потребами

Київ. 17 вересня в «Мистецькому Арсеналі» в рамках соціальної програми Інноваційного освітнього проекту для дітей та підлітків «АРСЕНАЛ ІДЕЙ» відбувся круглий стіл на тему «Музей, відкритий для всіх: культура без обмежень», в якому взяла участь заступник голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Лариса Мудрак.

Детальніше…Додати коментар (0)

Наталія Королевська поставила завдання працевлаштовувати не менше 80% випускників центрів профорієнтації інвалідів

1 20 11702741 news bigpic. особливими потребами, реабілітації, інвалідів

Центрам реабілітації та Службі зайнятості потрібно працевлаштовувати не менше 80% випускників-інвалідів. Таке завдання поставила Міністр соціальної політики України Наталія Королевська під час відвідування Вінницького міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів «Поділля».

Детальніше…Додати коментар (0)

ВР пропонує збільшити видатки на лікування інвалідів-спинальників

1 30 30349-1u 2. інвалідів-спинальників

Верховна Рада України пропонує збільшити видатки на лікування інвалідів-спинальників на 1,3 млн грн. Про це йдеться у законопроекті №3257 від 17 вересня 2013 року, опублікованому на сайті ВРУ.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Україні вперше можуть відбутися парламентські слухання з аутизму

1 20 12996553881 2. аутизму

18 вересня Комітет Верховної Ради України з питань науки і освіти одноголосно проголосував за проведення парламентських слухань з аутизму в 2014 р. Офіційно з такою ініціативою виступили Представник Президента України у Верховній Раді України Юрій Мірошниченко та Голова Комітету ВРУ Лілія Гриневич.

Детальніше…Додати коментар (0)