Реабілітаційні центри: “І знову разом!”

Реабілітаційні центри: “І знову разом!”. реабілітації

Соціально-реабілітаційний центр у Кузнецовську вирішили будувати ще у далекому 1988 році. Довгоочікувана мить настала 16 травня 2013 року. Цього дня у Кузнецовську урочисто відкрили одразу два заклади соціального спрямування: Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів і Центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Кембридже представили фильм о выдающемся физике-инвалиде Хокинге (ВИДЕО)

В Кембридже представили фильм о выдающемся физике-инвалиде Хокинге (ВИДЕО). хокинг

Знаковая премьера в Лондоне. Это фильм о физике с ограниченными возможностями, но безграничными способностями. Он не двигается, не разговаривает, но к нему прислушиваются.

Детальніше…Додати коментар (0)

Медіа та люди з особливими потребами

Медіа та люди з особливими потребами. життя на рівних, обмеженими можливостями, параолімпійців

Креативний продюсер програми про людей із обмеженими можливостями «Життя на рівних», яка виходить на Першому Національному каналі, розповів «Дню», чому з ефіру зникла передача, чи реально створити в Україні окремий телеканал для інвалідів, та які насправді повинні бути медійні проекти в цьому напрямі, які б мали суспільний резонанс і реально допомагали адресатам.

Детальніше…Додати коментар (0)

Донецкий велосипедист, тяжело пострадавший в ДТП, «отвоевал» компенсацию в размере более 1 миллиона гривен

1 15 6 78142 2. кочубеев

Апелляционный суд Донецкой области постановил взыскать с предприятия «Перспектива» 1 миллион 256 тысяч гривен в качестве возмещения материального и морального вреда за ДТП, в котором пострадал художник-ювелир из Донецка Юрий Кочубеев.

Детальніше…Додати коментар (0)

У центрі «Відродження» реабілітація дітей організована краще, ніж у Австрії

У центрі «Відродження» реабілітація дітей організована краще, ніж у Австрії. реабілітації, інвалідністю, інвалідів

Це відзначили представники Федерального міністерства праці, соціального забезпечення і захисту прав споживачів Австрійської Республіки — учасники міжнародного семінару, присвяченого реабілітації людей з інвалідністю, які потребують високого рівня підтримки. Семінар проходив протягом двох днів у Чернігові.

Детальніше…Додати коментар (0)