Урядовий уповноважений з прав інвалідів ознайомився з продукцією київського протезного заводу

Урядовий уповноважений з прав інвалідів ознайомився з продукцією київського протезного заводу. інвалідів

Олексій Журавко відвідав одне з підприємств промислового об’єднання «Укрпротез». Під час візиту до Київського казенного експериментального протезно-ортопедичного підприємства Урядовий уповноважений з прав інвалідів оглянув зразки продукції, що виготовляється для потреб людей з обмеженими можливостями, а також ознайомився з самим процесом виготовлення протезів та ортопедичного взуття.

Детальніше…Додати коментар (0)

Соціальний захист інвалідів треба осучаснювати

Соціальне здоров’я людини, та й громади загалом, визначається не тільки матеріальними благами або соціальними пільгами. А передусім — душевним комфортом та впевненістю у завтрашньому дні. І представники влади повинні вести з людьми постійний діалог, вміти їх слухати, а головне, чути. Так вважає перший заступник голови Державної служби з питань інвалідів та ветеранів України Володимир Сіроштан.

Детальніше…Додати коментар (0)

Тренер без ног преподаёт дзюдо

Тренер без ног преподаёт дзюдо. дзюдо

От этого богатыря в инвалидной коляске исходит такая мощь, что первоначальное чувство сострадания моментально вытесняется уважением и восхищением. И это правильно: авдеевский дзюдоист Евгений Попов может заломать противника, даже не вставая с "колёс".

Детальніше…Додати коментар (0)

Открытие Центра социальной реабилитации для детей-инвалидов расширит маленьким ореховцам жизненные горизонты

Открытие Центра социальной реабилитации для детей-инвалидов расширит маленьким ореховцам жизненные горизонты. детей-инвалидов, реабилитации

20 сентября в Орехове Запорожской области в торжественной обстановке был открыт Центр социальной реабилитации для детей-инвалидов. Это – радостное и долгожданное событие для маленьких ореховцев и для их родителей, которые возлагают на это учреждение большие надежды.

Детальніше…Додати коментар (0)

Під час «круглого столу» обговорювалися проблеми працевлаштування жінок з обмеженими фізичними можливостями

Під час «круглого столу» обговорювалися проблеми працевлаштування жінок з обмеженими фізичними можливостями. обмеженими фізичними можливостями, інвалідністю, інвалідів

Чи реалізовується право на працю, зокрема жінок із інвалідністю, на Вінниччині? Відповідь на це та багато інших запитань шукали учасники круглого столу, котрий відбувся в обласному центрі зайнятості. Представники громадських організацій, соціальних служб та центрів зайнятості, роботодавці зібралися, аби обговорити основні проблемні сторони працевлаштування жінок з обмеженими фізичними можливостями.

Детальніше…Додати коментар (0)