Одеські психіатри домовились про співпрацю з профільними клініками Німеччини та Польщі

1 31 289391. психіатри, психіатричних закладів

Минулого тижня фахівці зі сфери психіатрії з Німеччини відвідали Одесу. Візит європейських медиків відбувся в рамках проекту «Партнерство у сфері охорони психічного здоров’я: Німеччина – Польща – Україна», який триватиме з 2010 по 2014 рік.

Детальніше…Додати коментар (0)

Соціальні працівники спробували життя з обмеженими можливостями

1 31 78521 1 2. інвалідів

У Національному параолімпійському центрі «Україна» у м. Євпаторія пройшов навчально-практичний семінар на тему: «Супровід та допомога особам зі спинно-мозковою патологією». Захід організовували Національна асамблея інвалідів України та Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Група активної реабілітації». На семінарі побувала і фахівець із Закарпаття.

Детальніше…Додати коментар (0)

Донецьких чиновників навіть не оштрафують за позбавлення дітей-інвалідів оздоровлення (ВІДЕО)

1 31 383877789 2. дітей-інвалідів

Міська рада щороку виділяє пільгові путівки, однак через чиновників до дітей вони не доходять.

Донецькі чиновники не отримають догани чи штрафи за те, що залишили без пільгових путівок дітей з обмеженими можливостями.

Детальніше…Додати коментар (1)

У Вовчанському районі відбувся круглий стіл для журналістів

1 31 8741256 2. особливими потребами, інвалідів

У с. Верхня Писарівка на базі відпочинку відбувся Всеукраїнський круглий стіл для представників засобів масової інформації на тему: «Громадськість та засоби масової інформації. Роль ЗМІ в процесі інтеграції інвалідів в суспільство», який проводить Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Всеукраїнська асоціація працездатних інвалідів» за підтримки Державної служби з питань інвалідів та ветеранів України…

Детальніше…Додати коментар (0)

Перспективи впровадження досвіду використання собак-поводирів вивчали на Закарпатті

1 31 131030 gol4 vadi zoru 2. вадами зору, собак-поводирів

У вівторок, 29 жовтня, відбувся міжнародний інформаційний семінар на тему: «Перспективи впровадження в Україні міжнародного досвіду використання собак-поводирів, як активних помічників осіб з вадами зору». На заході були присутні директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Віктор Мацола, виконавчий директор ВГО «Національна Асамблея інвалідів України» Наталія Скрипка…

Детальніше…Додати коментар (0)

В Ужгороді з’явиться свій СтопХАМ

1 31 p 82188 1 gallerybig 2. інвалідів

У середу, 30 жовтня в Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів незвичайної соціальної акції, яка незабаром відбудеться в Ужгороді.

Йдеться про людей з обмеженими фізичними можливостями, для яких на парковках відведено спеціальні місця, про що свідчать спеціальні знаки, нанесені на дорожнє полотно.

Детальніше…Додати коментар (0)

14-річний Любомир і 6-річний Юрчик ніколи не бачили сонця…

1 30 ww108785 2. кучумов

Брати-«мауглі» не вміють ходити і говорити.

Хлопчиків знайшли кілька місяців тому у вкрай занедбаній хаті, що стоїть на одній із львівських вулиць. Представники місцевої влади і міліції навідались туди після анонімного телефонного дзвінка.

Детальніше…Додати коментар (0)

За 9 місяців Південна залізниця перевезла 189 пасажирів з особливими потребами

1 30 show 26918 1. обмеженими фізичними можливостями, інвалідів

Із січня по вересень 2013 року спеціалізованими вагонами, пристосованими для перевезення пасажирів з обмеженими фізичними можливостями, у складі поїздів формування Південної залізниці та поїздів обороту скористалися 189 людей. Тільки у 3 кварталі 2013р. на вокзалі Харків-Пасажирський спеціальні групи надали допомогу з посадки/висадки у вагон, придбання квитків тощо 88 особам з обмеженими фізичними можливостями заявками.

Детальніше…Додати коментар (0)

Чому ті, хто травмувався на виробництві, лишаються з проблемами самі

1 30 49967-1u 1 2. постраждалих на виробництві, трудового каліцтва, інвалідів

У Луцьку існує організація, яка допомагає відстояти права потерпілих від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання.

Волинське об’єднання ветеранів, інвалідів та потерпілих на виробництві «Захист» – така повна назва організації – було створене за ініціативи лучанки Тетяни Хмільовської.

Детальніше…Додати коментар (0)

Столичне об’єднання мам інвалідів святкує 15-річний ювілей (ВІДЕО)

1 30 874125. інвалідів

15 років взаємодопомоги, щирості і розвитку. Столичне об’єднання мам інвалідів відзначило свій ювілей. Жінки, яких зблизило спільне горе – розумова відсталість їхніх дітей. Вони не чекають милості від держави і з-за кордону, а самі допомагають своїм дітям.

Детальніше…Додати коментар (0)

Сторінка 1 из 15
1 2 3 15