Команда Харкова посіла І загальнокомандне місце на 53 міжнародних змаганнях серед інвалідів в Хорватії

Команда Харкова посіла І загальнокомандне місце на 53 міжнародних змаганнях серед інвалідів в Хорватії. інвалідів

26-29 серпня 2013 року в м. Пула (Хорватія) відбулись 53 міжнародні змагання серед інвалідів. В змаганнях брали участь 17 команд з 10 країн світу – Австрії, Польщі, Німеччини, Угорщини, Чехії, Чорногорії, Хорватії, Румунії, Словенії і України, яка була представлена вихованцями Харківської громадської спортивної організації інвалідів «Афродіта».

Детальніше…Додати коментар (0)

Біомеханічний, структуральний та краніосакралний аспекти механізму лікувального впливу терапевтичної верхової їзди на організм людини (ФОТО)

1 01 IMG 9050 4 2. реабілітації, іпотерапії

Севастопольський центр розвитку іпотерапії спільно з кафедрою фізичної реабілітації СЕГІ ТНУ імені Вернадського, за участі БФ «Український тандем» (Біла Церква) та центру «ПоліЕко» (Санкт-Петербург) провів семінар у місті Біла Церква. Семінар відбувся протягом з 23 по 27 вересня на території кінно-спортивного комплексу «Тандем». Тематика занять: лікувальний вплив іпотерапії на організм людини.

Детальніше…Додати коментар (0)

Майже кожна десята людина у світі – похилого віку

Майже кожна десята людина у світі – похилого віку. похилого віку

Міжнародний день людей похилого віку відзначають 1 жовтня. Погодьтеся, далеко не всім дано таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років.

Літній вік людини – зовсім не означає, що вона ні на що не здатна. Навпаки – на те, що може літня людина, рідко здатна молода.

Детальніше…Додати коментар (0)

Семинар: «Механизмы защиты прав людей с инвалидностью. Факультативный протокол к Конвенции ООН про права людей с инвалидностью» (ФОТО)

Семинар: «Механизмы защиты прав людей с инвалидностью. Факультативный протокол к Конвенции ООН про права людей с инвалидностью» (ФОТО). инвалидностью, особыми потребностями

С 22 по 24 сентября в гостинице «Верховина» (Киев) прошел семинар-тренинг, посвященный механизмам защиты прав людей с инвалидностью. Семинары проводила Байда Лариса Юрьевна, представитель Национальной ассамблеи инвалидов Украины. На семинарах лидеры общественных организаций ознакомились с правами, которые декларирует Конвенция о защите прав людей с инвалидностью и факультативный протокол к ней.

Детальніше…Додати коментар (0)

Мінсоцполітики має намір посилити контроль за дотриманням квот з працевлаштування осіб з інвалідністю

1 26 file1597764 6c9abc85 1. інвалідністю, інвалідів

Мінсоцполітики розробляє нові механізми підвищення зайнятості серед осіб з особливим потребами. Про це сказав директор Департаменту пенсійного забезпечення та соціального захисту інвалідів Міністерства соціальної політики України Микола Шамбір під час засідання Комітету Верховної Ради з питань пенсіонерів, ветерані та інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

ЮК: Чи можуть неповносправні діти відвідувати заняття у школі?

1 25 1596325 1. індивідуального навчання

Чи можуть діти-інваліди (з ДЦП) або діти з проблемною з адаптацією до шкільного колективу відвідувати заняття у школі, якщо оформлено індивідуальне навчання? Наприклад ті предмети, які відсутні у навчальному плані або частково ті, які записані у навчальному плані. Хто з посадових осіб має право вирішувати це питання і якими нормативними актами це регламентується?

Детальніше…Додати коментар (0)

Тихий світ, насичений барвами

Тихий світ,  насичений барвами. вадами слуху, глухих, нечуючих

Для багатьох із нас насолоджуватися звуками природи, музикою та спілкуванням з близькими – то звична справа. На жаль, є люди, позбавлені такої можливості. До Міжнародного дня глухих, який світ відзначив 29 вересня, «Вечірка» підготувала матеріал про життя тих, хто не чує, їхні інтереси та особливості існування у сучасному світі.

Детальніше…Додати коментар (0)