В Мариуполе повторно проверят объекты и жилые дома на доступность

1 08 3102013010511 1. доступності, инвалид

На заседании областного комитета доступности, проходившем в Донецке, было принято решение о проведении повторного мониторинга объектов и жилых домов.

«Особое внимание будет уделено домам, в которых проживают инвалиды-колясочники. Проверяться будет не только наличие пандуса, поручней, но и дверные проемы и лифты.

Детальніше…Додати коментар (0)

Папа Франциск в Ассізі: зустріч з неповносправними дітьми

1 07 734227 2. неповносправних

Душпастирський візит Святішого Отця 4 жовтня до Ассізі, дев’ятнадцятого Папи, який відвідує батьківщину святого Франциска, але першого в історії Папи Римського, що вибрав ім’я святого ченця, який у тринадцятому сторіччі, в ім’я убогих, перетворив обличчя Церкви, розпочався із хвилюючої зустрічі з одними з найубогіших – з дітьми та молоддю з важкими фізичними та психічними вадами з усієї Італії…

Детальніше…Додати коментар (0)

Громадяни з особливими потребами отримують очікувану допомогу – Урядовий контактний центр

1 07 middle 5f13c9 2. инвалид, реабілітації

Турбота про інвалідів, інвалідів з дитинства, дітей-інвалідів, їх соціальний захист є одним із важливих завдань влади та перебуває на особливому контролі у Президента України та уряду. На сьогодні в Україні зберігається тенденція до зростання кількості людей з інвалідністю. Ці люди потребують уваги та допомоги з боку держави, оскільки суттєво обмежені у своїй життєдіяльності.

Детальніше…Додати коментар (0)

Чи почують мову жестів в Україні

1 07 6 youtube 2. утог, глухих, інвалідів

Серед мов на планеті є одна особлива — це мова жестів, за допомогою якої можуть спілкуватися люди зі складними порушеннями слуху. У нашій країні їх понад 50 тисяч. І майже всіх об’єднує одна з найстаріших й найпотужніших громадських організацій — Українське товариство глухих, яке цього року відзначає 80-річний ювілей.

Детальніше…Додати коментар (0)

О льготах, реабилитации и праве на транспортное средство

1 07 5 2434. мсэк, инвалид, реабилитации

На вопросы «ПР», подготовленные с участием председателей общественных организаций инвалидов г. Мариуполя, отвечает замначальника управления труда и социальной защиты населения Ильичевского района Ирина Еварлак.

Детальніше…Додати коментар (0)

Як отримати коляску універсальну за індивідуальним замовленням

Як отримати коляску універсальну за індивідуальним замовленням. мсек, засобами реабілітації, инвалид

(крісло колісне що приводиться до руху від задніх коліс) виробництва Дніпропетровського «Танта плюс» Флаєр через органи соціального захисту.

Забезпечення осіб з інвалідністю коляскою універсальною за індивідуальним замовленням через органи соціального захисту відбувається на підставі Порядку забезпечення…

Детальніше…Додати коментар (0)

Інваліди, як соціально вразлива категорія громадян, потребують особливого захисту

Інваліди, як соціально вразлива категорія громадян, потребують особливого захисту. інвалідів

У прокуратурі Одеської області пройшла міжвідомча нарада під головуванням заступника прокурора області Олександра Німого з порядком денним: «Про стан додержання в регіоні законодавства у сфері соціального захисту інвалідів».

Детальніше…Додати коментар (0)

В каждом районе Запорожья появятся специальные группы для детей-аутистов

В каждом районе Запорожья появятся специальные группы для детей-аутистов. детей-аутистов, реабилитацию

Всего в городе работает 6 групп дневного пребывания для детей с ограниченными возможностями.

Функционирование недавно открывшейся группы для детей-аутистов в Заводском районе проверил заместитель мэра Юрий Каптюх во время рабочей поездки.

Детальніше…Додати коментар (0)