В Одессе прошел юбилейный турнир по бильярду

1 10 zolotoy kiy 1 2. инвалидов

5-6 октября в Одессе, под патронатом губернатора Одесской области Эдуарда Матвийчука и при поддержке Федерации бильярдного спорта Украины, прошел V Международный турнир по бильярду «Золотой Кий» среди людей с особенными физическими возможностями.

Детальніше…Додати коментар (0)

Зворушливе відео: пес наполегливо намагається погратись з хлопчиком з синдромом Дауна (ВІДЕО)

1 09 d2e2ab0 1. синдромом дауна

Цього собаку звати Гімалайя і вона відмовляється облишити свої намагання погратись разом з маленьким хлопчиком з синдромом Дауна.

Маленький Гернан з Буенос-Айреса не дуже хоче мати справу з собакою – він відсовується від нього, забирає лапи і відштовхує, але собака не здається – він продовжує лащитись до дитини.

Детальніше…Додати коментар (0)

Настав час сприймати людей з інвалідністю не як споживачів соціальних послуг та об’єктів благодійності, а як повноцінних партнерів

1 09 09876tg 2. раїса панасюк, інвалідністю

Зазначила голова правління ГО «Гармонія» Раїса Панасюк під час прес-конференції, що відбулася 7 жовтня в прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА.

Детальніше…Додати коментар (0)

Питання доступності – одне з важливіших для нормальної життєдіяльності людей з обмеженими можливостями

1 09 S 2. доступності, порушенням опорно-рухового апарату, інвалідів-спинальників

ВГО “Асоціація інвалідів-спинальників України” провела семінар “Порівняльний аналіз будівельних та архітектурних нормативів діючих у різних країнах та Україні”, на якому визначено проблеми доступності та можливі шляхи їх подолання.

Детальніше…Додати коментар (0)

Закарпатські чиновники обманювали інвалідів (ВІДЕО)

1 27 1 173994 2. інвалідів

На Закарпатті чиновники обманювали інвалідів. Прокурорська перевірка виявила – у Тячівському районі люди з обмеженими можливостями не могли отримати субсидії та путівки на лікування, натомість їх призначали тим, хто не мав на це права.

Детальніше…Додати коментар (1)