14-річний Любомир і 6-річний Юрчик ніколи не бачили сонця…

1 30 ww108785 2. кучумов

Брати-«мауглі» не вміють ходити і говорити.

Хлопчиків знайшли кілька місяців тому у вкрай занедбаній хаті, що стоїть на одній із львівських вулиць. Представники місцевої влади і міліції навідались туди після анонімного телефонного дзвінка.

Детальніше…Додати коментар (0)

За 9 місяців Південна залізниця перевезла 189 пасажирів з особливими потребами

1 30 show 26918 1. обмеженими фізичними можливостями, інвалідів

Із січня по вересень 2013 року спеціалізованими вагонами, пристосованими для перевезення пасажирів з обмеженими фізичними можливостями, у складі поїздів формування Південної залізниці та поїздів обороту скористалися 189 людей. Тільки у 3 кварталі 2013р. на вокзалі Харків-Пасажирський спеціальні групи надали допомогу з посадки/висадки у вагон, придбання квитків тощо 88 особам з обмеженими фізичними можливостями заявками.

Детальніше…Додати коментар (0)

Чому ті, хто травмувався на виробництві, лишаються з проблемами самі

1 30 49967-1u 1 2. постраждалих на виробництві, трудового каліцтва, інвалідів

У Луцьку існує організація, яка допомагає відстояти права потерпілих від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання.

Волинське об’єднання ветеранів, інвалідів та потерпілих на виробництві «Захист» – така повна назва організації – було створене за ініціативи лучанки Тетяни Хмільовської.

Детальніше…Додати коментар (0)

Столичне об’єднання мам інвалідів святкує 15-річний ювілей (ВІДЕО)

1 30 874125. інвалідів

15 років взаємодопомоги, щирості і розвитку. Столичне об’єднання мам інвалідів відзначило свій ювілей. Жінки, яких зблизило спільне горе – розумова відсталість їхніх дітей. Вони не чекають милості від держави і з-за кордону, а самі допомагають своїм дітям.

Детальніше…Додати коментар (0)

В подземных переходах Симферополя появятся пандусы и перила

1 04 589632001 1. пандусы

Отсутствие нормальных безбарьерных условий для передвижения людей с ограниченными возможностями – бич многих, если не всех отечественных городов, как больших, так и малых. Симферополь не исключение. На его улицах можно не так часто встретить инвалидов-колясочников. И это не значит, что их нет. Это значит, что передвигаться им не комфортно.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Горловке на Соборной площади установлен первый уникальный тренажерный комплекс для людей с ограниченными физическими возможностями

1 30 pl6 2. инвалидностью

Спортивная площадка, оборудованная тренажерами, открылась 27 октября при Богоявленском кафедральном соборе. Это первая подобная площадка не только в Горловке, но и во всей Донецкой области и Украине. На специальных тренажерах для людей с ограниченными возможностями обустроены опускающиеся платформы, на которые может въехать человек на коляске.

Детальніше…Додати коментар (0)