Главными героями клипа МакSим стали инвалиды-колясочники (ВИДЕО)

1 07 middle 0ed1e393ef1ffc0df0230f891e80c09d 2. макsим

Певица МакSим представила новый клип на песню “Я буду жить”, в основе которого – социальная тематика. Главная цель проекта – обратить внимание общественности на людей с ограниченными возможностями. Режиссером и оператором видео стал Эльдар Асанов. Клип размещен в видеохостинге YouTube на канале WOW TV.

Детальніше…Додати коментар (0)

Проект «Інформаційні технології – шанс на працевлаштування людей з інвалідністю» оголошує про набір учасників на навчання веб-дизайну

1 07 YoungGuy-cover 2. інвалідністю

Благодійний фонд розвитку комп’ютерних та інформаційних технологій для інвалідів «АІК» за підтримки Конференції IDCEE, оголошує набір учасників (молоді люди з інвалідністю) проекту, які пройдуть дистанційне навчання по курсу «Веб-дизайн HTML, CSS”.

Детальніше…Додати коментар (0)

“Асоціація виробників Буковини” проводить набір на навчання молодих інвалідів

1 07 Навчання-для-інвалідів 2. курсів, навчання

Триває набір на навчання молодих інвалідів віком до 30 років в рамках проекту “Сприяння зайнятості та реалізації професійних цілей молодих людей з інвалідністю в Чернівецькій області”. Проект реалізує громадська організація “Асоціація виробників Буковини” за підтримки Посольства США в Україні.

Детальніше…Додати коментар (0)

Час збирати каміння

1 18 legislation 1. інвалідністю, інвалідів

З вересня 2012 року по травень 2013 року Харківська громадська організація незрячих юристів реалізовувала проект “Захист прав доступний кожному”, який був підтриманий Фондом сприяння демократії посольства США в Україні.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Дніпропетровську створюють карту міста для людей з обмеженими можливостями

1 07 e77afcaab3dd1167d484ce2c5e17d8a1 2. доступності, обмеженими можливостями, інвалідів-візочників

Для мам з колясками, інвалідів-візочників і велосипедистів створюють карту доступності. В неї потраплять не всі заклади, обладнані пандусами, а тільки ті, у кого вони зроблені правильно.

Детальніше…Додати коментар (0)

Свято краси та таланту (ФОТО)

1 07 IMG 0108 3 2. дітей

Незвичайна подія, не тільки для Кіровограда, а й для всієї України, відбулася 2 листопада у ресторані «Вікторія». Суспільство звикло до конкурсів краси як дорослих так і дітей, та не до Свята краси і таланту дітей з особливими потребами. Можливо це звучить для декого неприйнятно, але у великій родині Громадської організації «Серце матері» так не вважають. Саме ця організація стала ініціатором проведення такого свята у Кіровограді.

Детальніше…Додати коментар (0)