Наталія Королевська: З 1 грудня збільшиться допомога на дітей-інвалідів

1 08 8 34516 1. дітей-інвалідів

У рамках Соціальних ініціатив Президента України по всій Україні вже працюють 75 відділень денного догляду за дітьми-інвалідами. Про це 19 листопада повідомила Міністр соціальної політики України Наталія Королевська під час відвідин територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району м. Києва.

Детальніше…Додати коментар (0)

Урядовий уповноважений приділяє увагу підприємствам громадських організацій інвалідів

1 21 utog 19112013 2. олексій журавко, інвалідів

Урядовий уповноважений з прав інвалідів Олексій Журавко значну увагу приділяє діяльності підприємств громадських організацій інвалідів. Адже від ефективності роботи цих підприємств залежать соціальні стандарти життя працюючих на підприємстві людей з інвалідністю.

Детальніше…Додати коментар (0)

Жінки-інваліди заявляють про свої репродуктивні права

1 21 13848707740961b 2. інвалідністю

Результатом міжнародної науково-практичної конференції, яка проходила у Вінниці 18-19 листопада, стало формування медичних, правових і психологічних механізмів допомоги особам з інвалідністю реалізувати свої репродуктивні права.

Детальніше…Додати коментар (0)

Волинці перемагають щодня

1 21 sport vverh 4 1 2. волинець

Вона родом з Буковини, він із Києва. Вона – учасниця трьох Паралімпіад, він днями став чемпіоном Європи й рекордсменом світу. Вона стріляє з лука, він – із пневматичної гвинтівки. Обоє – інваліди-візочники, та своєю жагою до життя й перемог запнуть за пояс багатьох «звичайних» людей. Знайомтеся, спортивне подружжя зі Снятина – Ірина та Павло Волинці.

Детальніше…Додати коментар (0)

Керченских детей с особыми потребностями приглашают на бесплатную реабилитацию

1 10 disabledchild 0. реабилитации

В Симферополе функционирует Крымский республиканский консультативно-диагностический центр ранней социальной реабилитации детей-инвалидов.

Все дети в Центре обеспечиваются проживанием, питанием, реабилитационными услугами и медицинским сопровождением бесплатно.

Детальніше…Додати коментар (0)

Луганский центр “Инваспорт” отметил свое 20-летие

1 21 1382970881 img 6622 2. спортсмены

В Луганском областном ПТУ-интернате торжественно отметили 20-летие работы Луганского регионального центра по физической культуре и спорту инвалидов «Инваспорт».

На празднике присутствовали почетные гости, спортсмены и их тренеры.

Детальніше…Додати коментар (0)