Доступність адміністративних послуг – чи є вона

1 13 1990-1u 1. доступності, обмеженими фізичними можливостями, інвалідів

Лише кожен третій заклад з надання адміністративних послуг в Криму є більш-менш доступним для інвалідів та інших маломобільних груп населення. До таких висновків прийшли в Кримській республіканській організації захисту прав інвалідів «Надія» за результатами власного моніторингу ситуації в цій сфері.

Детальніше…Додати коментар (0)

У 2014 році ще 30 станцій Одеської залізниці стануть доступніші для інвалідів

1 18 2 5407. пандусом, інвалідів

Одеські залізничники продовжують вдосконалювати умови на вокзалах та станціях для комфортного перебування на їх території людей з особливими потребами. На 2014 рік залізничниками заплановано низку заходів, що сприятимуть комфорту інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Они не такие, как все (ВИДЕО)

1 06 1386150234-16 2. детей

Быть не таким, как все. В Мариуполе растут сотни детей с особыми потребностями. Адаптировать их к жизни помогают профильные центры. В одном из таких учреждений 4 декабря отпраздновали юбилей. Жовтневому территориальному центру социальной реабилитации детей-инвалидов исполнилось 10 лет.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Львові на обліку перебуває більше 37 тис. львів’ян-інвалідів

1 18 000110. инвалидом, психічного розладу

Щорічно 3 грудня громадськість відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю, який покликаний привернути увагу до проблем цієї категорії мешканців та необхідності їм всебічно допомагати. В Україні ж проживає близько 2,7 млн. громадян з інвалідністю. У Львові ж на обліку в управлінні соціального захисту перебуває більше 37 тис. львів’ян-інвалідів, що становить орієнтовно 5% населення міста.

Детальніше…Додати коментар (0)

Програма “Домашні візити” в Харкові допомагає сім’ям з дітьми-інвалідами

1 04 invalid 3. домашні візити

Реалізацію власної програми “Домашні візити” розпочав діючий у Харкові Центр раннього втручання. Він створений як структурний підрозділ однойменного благодійного фонду, заснованого за ініціативи Інституту охорони здоров’я дітей і підлітків АМН України.

Детальніше…Додати коментар (0)

Сумські інваліди штурмують гори, ідуть в пустелю і сплавляються річками

1 06 4521125 2. інвалідів

У Сумах вже 13 років успішно функціонує спортивний клуб інвалідів «Фенікс». В його активі – проведення різноманітних змагань, підняття на гори, сплави по річках, мандрівки в пустелю.

Детальніше…Додати коментар (0)