Правова допомога доступна всім

1 17 preview1 2. міндоходів, інвалідів

Днями в приміщенні ДПІ у Подільському районі ГУ Міндоходів у м. Києві відбувся круглий стіл за участі заступника начальника інспекції Світлани Яременко на тему «Роз’яснення норм податкового законодавства України для об’єднань громадських організацій-інвалідів». Обговорення відбулося в рамках проекту «Правова допомога та просвіта інвалідів», що реалізується за підтримки Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН).

Детальніше…Додати коментар (2)

У Херсоні викрито псевдоінваліда, який випрошував гроші в автомобілістів (ФОТО)

1 17 PM918image001 1 2. гроші

Злочин проти моральності скоїв у Херсоні громадянин однієї з сусідніх держав. Прикидаючись інвалідом на візку, який втратив ногу під час служіння у “гарячій точці” на Близькому Сході, шахрай випрошував гроші на оживленій автотрасі обласного центру.

Детальніше…Додати коментар (0)

Відкритий університет розвитку людини “Україна” (ВІДЕО)

1 17 YniversutetUkraina 2. особливими потребами

Полегшити життя людям з особливими потребами, принаймні в освіті, намагається Відкритий університет розвитку людини «Україна». Тут на дистанційній формі навчання здобувають освіту чимало прикарпатських юнаків та дівчат. Вони разом з іншими студентами днями мали змогу подякувати рідному вишу та усім викладачам за знання. Адже заклад відзначив свій 15-річний ювілей.

Детальніше…Додати коментар (0)

З ліжка очолює Дніпропетровське товариство інвалідів Тетяна Гаврилова

1 17 87281 large 2. тетяна гаврилова, інвалідів

П’ятдесят п’ять років вона лежить на смертному одрі. Ой! Не лякайтесь, мої любі читачі. Вона жива! У неї світлий розум, ніжна, вразлива Душа і добром нагріте Серце, яке, як сказав наш Великий Тарас, вік не прохолоне. Вона працює! Єдина в Україні Людина, позбавлена рухатись, очолює Дніпропетровське товариство інвалідів, скорочено: «Дніпротін».

Детальніше…Додати коментар (0)

Кафе, де зігріють душу

1 17 29908-91531 2. людей

Знову «ОВ» звертаються до теми життя людей із обмеженими можливостями. Ми розповідали про Благодійний фонд «Молодий інвалід», про його роботу, КВКівську команду «Шанс», відкриття однойменного молодіжного кафе. Тут на одеситів чекають теплі вітання й можливість поспілкуватися на теми, яка кого цікавить. Чим зараз живе гостинний клуб-кафе, розповів директор фонду Валерій Габерстро.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Буковині створюються умови для навчання і виховання дітей з особливими освітніми потребами

1 17 ychni 2. особливими освітніми потребами

16 грудня під час апаратної наради директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Бауер доповів про надання освітніх послуг дітям з особливими потребами, дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування.

Детальніше…Додати коментар (0)