У Вірменії побудували селище для інвалідів, поранених при землетрусі 1988 року (ВІДЕО)

1 19 753258. інвалідів

Особливе містечко для особливих людей. У Вірменії австрійські будівельники звели житло для скалічених ще двадцять п’ять років тому, після страшного землетрусу.

Тоді гроші для інвалідів збирала вся Австрія. Але й зараз австрійці не полишають підопічних – для них створять спеціальний центр.

Детальніше…Додати коментар (0)

В МОЗ України відбулася нарада щодо аутизму у дорослих

1 19 951357 2. медико-соціальної експертизи, розладами спектру аутизму, інвалідності

В Міністерстві охорони здоров’я України під головуванням заступника Міністра Олександра Толстанова відбулася селекторна нарада щодо проблемних питань з визначенням інвалідності у дорослих з діагнозом «аутизм».

Детальніше…Додати коментар (2)

У столиці відбулося урочисте нагородження дефлімпійців та паралімпійців

1 19 12416 2. паралимпийских

З нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів у столиці відбулося урочисте нагородження переможців і призерів Паралімпійських та Дефлімпійських ігор, чемпіонів світу і Європи та їхніх тренерів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Захист дітей-інвалідів на особливому контролі прокуратури — прокурор Луганської області А.Мельник

1 19 1259 2. дітей-інвалідів

На виконання постанови міжвідомчої наради, яку проведено прокуратурою області у травні поточного року, органами виконавчої влади вжито додаткових скоординованих заходів, спрямованих на забезпечення додержання прав дітей-інвалідів та дітей з вадами розвитку.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Харківщині підбили підсумки пілотного проекту супроводу осіб з інвалідністю

1 19 40780 2. інвалідністю

У Харківському міському центрі зайнятості підбили підсумки пілотного проекту щодо супроводу осіб з інвалідністю після працевлаштування. Проект проходив апробацію на території Харківської області, за дорученням Міністра соціальної політики України Наталії Королевської та під керівництвом заступника голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Шурми.

Детальніше…Додати коментар (0)

Люди с интеллектуальной недостаточностью

1 19 people 2. людей

На днях побывала на заседании Опекунского совета, которое проводилось в «Трамплине». Такие мероприятия способствуют социальной защите людей с интеллектуальной недостаточностью (ИН), контролю качества роботы трудовой реабилитации и поддержке таких людей. Очередной раз удивилась энергии педагогов и чуду, что кому-то в нашей стране небезразличны люди, которых многие и людьми-то не считают.

Детальніше…Додати коментар (0)