Триває робота над нормативно-правовим урегулюванням питання щодо діяльності регіональних представників Урядового уповноваженого з прав інвалідів

1 25 DSC 0561 2. інвалідів

З метою забезпечення налагодження системного діалогу з інститутами громадянського суспільства, які представляють інтереси інвалідів, на регіональному рівні, виконання положень Меморандуму про співпрацю між Кабінетом Міністрів України та всеукраїнськими громадськими об’єднаннями інвалідів, передбачено створення громадських консультативних рад у справах інвалідів Ради міністрів Автономної Республіки Крим…

Детальніше…Додати коментар (0)

Територіальна державна інспекція з питань праці у Київській області інформує: «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні»

1 21 IS188-031 S. инвалид, інвалідність

Невід’ємним правом інвалідів є право на працю, незважаючи на обмежену працездатність. Право інвалідів на працю встановлено Законами України “Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні” та “Про зайнятість населення”, які спрямовані на створення інвалідам реальних можливостей продуктивно працювати і передбачають конкретні механізми їх реалізації. У Законі України “Про зайнятість” і Кодексі про працю визначаються…

Детальніше…Додати коментар (0)

Сенсорная комната: уникальный, сказочный мир

1 25 2404. сенсорная комната

В 2012 году КУ «Евпаторийская городская больница № 2» стала победителем X Всекрымского конкурса проектов и программ развития местного самоуправления АРК с проектом «Повышение эффективности инклюзивного образования детей с особыми потребностями с помощью методов сенсорной реабилитации».

Детальніше…Додати коментар (0)

Інформаційна профорієнтаційна зустріч для дітей з особливими можливостями “Крок за кроком до самостійного життя”

1 25 PM861image002 1 2. особливими потребами, інвалідів

Актуальність, Стабільність, Відповідальність – ось три кити роботи Запорізького обласного центру зайнятості. Велику роль у цьому відіграють добрі традиції, які існують та підтримуються у службі зайнятості.

Детальніше…Додати коментар (0)

Бронзовая призерка Паралимпийских игр Лариса Клочкова: «Меня спасли занятия спортом и поддержка родного предприятия»

1 25 174022w200zc0 2. лариса клочкова, инвалидов

Женская сборная Украины по сидячему волейболу приехала из Польши, завоевав титул вице-чемпионов Европы

Жизнь Ларисы Клочковой перевернулась весной 1989 года. Накануне своего 19-летия девушка попала в аварию. Неудачный маневр мотоцикла закончился для его пассажирки тяжелыми травмами и ампутацией левой ноги. Однако девушка не сдалась.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Днепропетровске прошла новогодне-рождественская встреча инвалидов-колясочников (ФОТО)

1 25 IMG 0342 10 2. инвалидов-колясочников

23 декабря 2013 года в кафе «Люкс» (г. Днепропетровск) состоялась предновогодняя встреча инвалидов-колясочников общественной городской организации инвалидов «Днепропетровская молодежная Лига».

Детальніше…Додати коментар (0)