Засідання Робочої групи щодо удосконалення механізмів захисту прав повнолітніх осіб з інвалідністю внаслідок психічних та інтелектуальних порушень

1 26 index. інвалідів

24 грудня цього року завідуюча Сектором із забезпечення роботи Урядового уповноваженого з прав інвалідів Світлана Корнієнко взяла участь у засіданні Робочої групи з опрацювання питань щодо удосконалення механізмів захисту прав повнолітніх осіб з інвалідністю внаслідок психічних та інтелектуальних порушень.

Детальніше…Додати коментар (0)

За порушення прав інвалідів до відповідальності притягнуто 6 посадовців

1 27 1 173994 2. інвалідів

В ході прокурорських перевірок у Макіївки встановлені грубі порушення законодавства стосовно людей з обмеженими можливостями з боку посадових осіб соціальних служб.

Прокуратурою Центрально-Міського району м. Макіївки встановлено, що фахівці районного управління праці та соціального захисту населення в порушення закону надавали…

Детальніше…Додати коментар (0)

Инвалидность ребенка может быть установлена без его осмотра

1 17 deafa368fd 1. інвалідності

В случае проживания ребенка в труднодоступной местности врачебно-консультативная комиссия может принять решение об установлении инвалидности на основании представленных документов с согласия родителей ребенка или его законных представителей.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Днепропетровске предлагают социальную адаптацию людям с особыми потребностями, в том числе психическими заболеваниями и умственной отсталостью (ВИДЕО)

1 26 1387897442 inv 1 2. инвалидов, особыми потребностями, психическими заболеваниями, умственной отсталостью

24 декабря в медиа центре «ДНЕПР ПОСТ» состоялась пресс-конференция «В Днепропетровске предлагают социальную адаптацию людям с особыми потребностями, в том числе психическими заболеваниями и умственной отсталостью».

Детальніше…Додати коментар (0)

«Спікерське бюро» у соціальній службі Оболонського району (ФОТО)

1 26 DSC01687 1 2. бюро

Учасники проекту «Спікерське бюро» побували в Оболонському районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, міста Києва. Захід відбувся 16 грудня 2013 року і тривав близько двох годин, з 10-ї до 12 години дня.

Детальніше…Додати коментар (0)

Що може бути кращим і приємнішим за радісну посмішку малечі?

1 26 IMG 1360 2 2. дітей

Як відомо, 19 грудня відзначається День Святого Миколая – свято якого чекає кожна дитина.

Саме цього дня Кіровоградська обласна громадська організація матерів дітей-інвалідів та інвалідів «Серце матері» спільно з Кіровоградською міською організацією інвалідів «Сила духу» проводили акцію «Подаруй дитині свято».

Детальніше…Додати коментар (0)