Проект «Спікерське бюро» провели просвітницько-виховну роботи серед працівників соціальної сфери м. Києва

1 27 DSC 9184 2. спікерське бюро, інвалідністю

Впродовж останнього місяця року, що минає, команда проекту «Спікерське бюро» провела тренінги з толерантності та етики спілкування з людьми з інвалідністю для трудових колективів всіх районних центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міста Києва, а також для Фонду соціального захисту інвалідів України.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Львові можуть закрити єдиний на всю Західну Україну центр реабілітації дітей-інвалідів (ВІДЕО)

1 27 383915505 2. дітей

У Львові на межі закриття єдиний у Західній Україні навчально-реабілітаційний центр для неповносправних дітей. Казначейство уже два місяці затримує зарплатні гроші, а голодними ходити на роботу педагоги не можуть. Заручниками ситуації стали півтори сотні дітей з особливими потребами. Окрім цього центру їм більше ніде навчатись.

Детальніше…Додати коментар (0)

Благодійна акція «З долоньки в долоньку» (ФОТО)

1 27 IMG 1637 2 2. організації

Кіровоград. В храмі Афанасія Афонского пройшла традиційна щорічна благодійна акція «З долоньки в долоньку» для дітей з особливими потребами підопічним організації «Серце матері», започаткована товариством «Православна Просвіта».

Детальніше…Додати коментар (0)

Запорожских детей-инвалидов зовут в обычные школы (ВИДЕО)

1 27 zaporozhskih-detey-invalidov-zovut-v-obyichnyie-shkolyi-25265 2. инклюзивного, особыми потребностями

Дети с особыми потребностями должны учиться в самых обычных школах, уверены запорожские общественники и педагоги. Говорят, система так называемого инклюзивного образования уже давно показала свои результаты в Европе, так что пора внедрять новые технологии и в запорожских школах.

Детальніше…Додати коментар (0)

Аутизм не лікується медикаментами

1 27 photo 2. рисполепт, аутизмом, аутистів, інвалідністю

170 тисяч гривень, які держава виділила на препарат для дітей-аутистів Полтавщини, це найменше, що вона могла зробити.

В цьому році держава вперше виділила кошти на лікування дітей з аутизмом. На державні кошти закупили препарат «Рисполепт», який, як говорять медики, не лікує (медикаментозного лікування для цих дітей взагалі немає), а прибирає симптоми.

Детальніше…Додати коментар (0)

Денис Дзензерский поздравил детей с ограниченными возможностями с Новым годом

1 27 3 2. дцп, последствиями полиомиелита

26 декабря 2013 года в Днепропетровской специальной СОШ для детей с последствиями полиомиелита и ДЦП прошел праздник Нового года. Предновогоднюю зимнюю сказку с хороводами вокруг елки, театральным представлением и подарками для воспитанников школы-интерната организовал народный депутат Украины Денис Дзензерский.

Детальніше…Додати коментар (0)