Працевлаштування за індивідуальною програмою реабілітації

1 08 1 36578 2. інвалідністю, інвалідів

Спеціалісти Бабушкінського районного центру зайнятості м. Дніпропетровськ організували та провели міні-ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю за участю ДТЕК «Дніпробленерго». На захід було запрошено 15 безробітних з обмеженими можливостями, які перебувають на обліку у Бабушкінському та Кіровському районних центрах зайнятості.

Детальніше…Додати коментар (0)

Паралімпійці можуть втратити свою базу у Євпаторії (ВІДЕО)

1 07 8 947996830259ca56eff14683b8bab0a9 2. інвалідів

Анексія Криму скорегувала плани підготовки збірних команд із багатьох видів спорту на поточний сезон. У цьому процесі найбільш дошкульним моментом є можлива втрата Національного центру паралімпійської підготовки у Євпаторії.

Детальніше…Додати коментар (0)

Усі громадські місця зроблять 100% доступними для інвалідів – Мінсоцполітики

1 07 7 757764. інвалідів

Мінсоцполітики обговорює з Архітектурною інспекцією механізм зобов’язання власників магазинів, аптек та інших громадських закладів зробити ці місця 100% доступними для інвалідів, заявила під час прес-конференції міністр соціальної політики Людмила Денісова.

Детальніше…Додати коментар (0)

Людмила Павленко: «Виходячи на старт, уявляла, що їду додому»

1 07 5 espreso.tv crop upscale q85 1 2. людмила павленко

У Сочі збірна України виборола 25 нагород, із яких 5 золотих, 9 срібних та 11 бронзових. У неофіційному загальнокомандному заліку синьо-жовта дружина посіла четверте місце слідом за трійкою призерів: Росією, Німеччиною та Канадою.

Детальніше…Додати коментар (0)

Здесь будут лечиться дети со всего Западного Донбасса

1 07 4 lappo 2. реабилитации

Павлоградский реабилитационный центр станет региональным.

Медики ГУ «СМСЧ № 7 МЗ Украины», на базе которой уже семь лет работает городской центр медико-социальной реабилитации детей с органическим поражением нервной системы и другими физическими и умственными аномалиями, решили расширить его и сделать региональным.

Детальніше…Додати коментар (0)

Люди с ограниченными физическими возможностями не должны чувствовать себя чужими, – губернатор

1 07 3 7524365 2. инвалидов, ограниченными физическими возможностями

4 апреля Сергей Тарута встретился с представителями организаций инвалидов Донецкой области.

Председатель облгосадминистрации оперативно откликнулся на просьбу людей с ограниченными физическими возможностями о проведении такой встречи. Среди основных вопросов, которые здесь обсуждались, было развитие спорта инвалидов.

Детальніше…Додати коментар (0)

ИнваФишки – фишки для людей с особыми потребностями

1 07 2 58U43J9xJ6A 2. инвафишки, инвалидностью, инвалидов, реабилитации

На просторах интернета появился новый сайт «ИнваФишки». Его особенность в том, что он рассказывает, как приспособить ту или иную бытовую вещь для использования человеком с травмой позвоночника. Основателем сайта является человек с инвалидностью. В течении некоторого времени он искал оптимальные решения для нормальной жизнедеятельности.

Детальніше…Додати коментар (1)