Парафан-клуб “Metal Hearts” на выезде!

1 09 1 6512-3 2. парафан-клуба

25 участников парафан-клуба побывали в столице на календарном матче чемпионата Украины. Несмотря на сложное время, руководство ФК “Металлист” в лице президента Сергея Курченко продолжает уделять особое внимание существованию и развитию фанатского движения. Конечно же, больше в помощи нуждаются ребята с ограниченными физическими возможностями.

Детальніше…Додати коментар (0)

Людей з інвалідністю оздоровлюватимуть на материковій частині України

1 08 6 130610 invalid 01 2. інвалідів

Про це нещодавно заявила Міністр соціальної політики Людмила Денісова, відповідаючи на запитання регіональних ЗМІ. Відтепер оздоровлення громадян, зокрема й інвалідів, відбуватиметься в санаторіях та оздоровницях, що розташовані на материковій частині України.

Детальніше…Додати коментар (0)

Группа профориентации в Центре соцреабилитации помогает ребятам определиться с выбором профессии

1 08 5 prof1 2. реабилитации

Горловка. С марта 2014 года в Центре социальной реабилитации для детей-инвалидов функционирует группа профориентации дневного пребывания подростков от 14 до 18 лет, которая направлена на подготовку детей к самостоятельной жизни, организации собственного быта, путем формирования у них соответствующих знаний и практических умений, а также навыков жизненной и социальной компетентности.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Старобільщині дітей з обмеженими можливостями лікують арт-терапією

1 08 4 th 2. арт-терапії

У відділенні соціальної реабілітації дітей-інвалідів та дітей групи ризику при КУ «Старобільський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» для дітей з обмеженими можливостями два рази на місяць проводяться групові заняття з арт-терапії. Нещодавно діти вперше зібралися на заняття.

Детальніше…Додати коментар (0)

Полтава з перешкодами для інвалідів-візочників

1 08 3 Invalidy-kolyasochniki-pered-bordyurami 1 2. інвалідів-візочників

У Полтаві дуже мало місць, де інваліди-візочники можуть комфортно і без перешкод пересуватися містом. Бордюри в кілька разів перевищують допустимі норми, величезна кількість магазинів, аптек і всіляких установ без пандусів. Також сюди можна додати горбами лежить тротуарну плитку і розбиті тротуари.

Детальніше…Додати коментар (0)

Понад 100 осіб з інвалідністю отримали роботу в Одеській області

1 08 2 13382011 news bigpic. інвалідністю

Політика сьогодення по відношенню до людей з інвалідністю значною мірою відображає загальні умови життя, а також соціальну та економічну політику у країні. Однак у відношенні до цих осіб склалося багато специфічних факторів, що впливають на умови їх життя. Недосвідченість, зневага оточуючих, зневіра і жах – це ті соціальні фактори, що заважають людям з обмеженими фізичними можливостями почуватись повноцінними членами суспільства.

Детальніше…Додати коментар (0)