Як у Рівному діти з обмеженими фізичними і розумовими можливостями заробляють на свій розвиток

1 15 1 8754125 2. передзвін

Громадська організація «Спілка інвалідів з дитинства «Передзвін», що об’єднує дітей і молодь з обмеженими фізичними і розумовими можливостями, їхніх батьків та друзів, провела цими вихідними благодійний ярмарок-виставку «Великодній Передзвін».

Детальніше…Додати коментар (0)

Сила доброты

1 11 6 87438 2. детей

Можно только искренне посочувствовать людям, которых судьба не осчастливила встречей с Борисом Давидовичем Литваком. А теперь уже не осчастливит…

В одной из книг, посвященных Литваку, справедливо утверждается “Борис Литвак — самый популярный человек в Одессе. Для самого города — это аксиома.

Детальніше…Додати коментар (0)

Центр подготовки паралимпийцев в Крыму останется собственностью Украины, – нардеп (ВИДЕО)

1 14 6 29473 2. реабилитации

Национальный центр паралимпийской и дефлимпийской подготовки и реабилитации инвалидов останется собственностью Украины. Об этом в эфире телеканала “112 Украина” заявил народный депутат, представитель Национального паралимпийского комитета Украины в Крыму Валерий Сушкевич.

Детальніше…Додати коментар (0)

Скалічених чоловіків рятують морські свинки

1 14 5 11 27 1 2. інвалідів, інтернату

“Я тебе люблю!” – кричить із подвір’я інтернату трохи косоокий хлопчина, який бачить мене вперше. Назустріч на самих лише руках повзе дорослий чоловік, його ноги обтяті вище колін. З кожним рухом його джинси труться об асфальт. Він так щиро посміхається, що можна розплакатися вже зараз, хоча подальша екскурсія Снятинським будинком-інтернатом подарує ще цілу палітру гострих емоцій, з якими потім доведеться якось давати раду.

Детальніше…Додати коментар (0)

Центр «Вибір» проводив обстеження доступності автостанцій Закарпатської області

1 14 4 03 10 04 14 2. доступності

Днями Центр «Вибір» проводив обстеження доступності автостанцій області. За підтримки Укравтоінспекції ми обстежували автостанції у Сваляві та с. Сільце. Нічого нового. Все, як завжди і як усюди. Не дивлячись на величезну кількість законодавчих актів про необхідність створення безперешкодного доступу до об’єктів інфраструктури для маломобільних громадян, віз і нині там – доступності як не було, так і нема.

Детальніше…Додати коментар (0)

Повір у себе, і в тебе повірять інші

1 14 3 508284561 2. фестиваль

10 квітня 2014 року у Житомирі пройшов Фестиваль творчості дітей та молоді з особливими потребами «Повір у себе, і в тебе повірять інші».

Учасників Фестивалю привітав заступник міського голови Олександр Бочковський. Усі учасники отримали подяки та подарунки від Житомирської міської ради.

Детальніше…Додати коментар (0)

Запорожские райадминистрации будут лечить инвалидов творчеством

1 14 2 DSC 0949 2. творчеством

На базе отделений социально-бытовой адаптации Орджоникидзевского и Жовтневого районов создается группа молодых людей с особыми потребностями в возрасте от 18 до 30 лет для совместных занятий творчеством.

Детальніше…Додати коментар (0)