Мастер-класс «Кукла своими руками» в школе-интернате “Ориентир”

1 18 1 IMG 9014 11 2. занятия

Благотворительный фонд «СВІТЛОЗІР» в преддверии светлого праздника Пасхи 14 апреля провел благотворительный мастер-класс «Кукла своими руками» для воспитанников в Запорожской специальной общеобразовательной школе-интернате для слабовидящих детей «ОРИЕНТИР».

Детальніше…Додати коментар (0)

Олександр Петік: Підвищена увага до проблем інвалідів є ознакою цивілізованого суспільства

1 17 5 1504140301 1 2. обмеженими фізичними можливостями, інвалідів

15 квітня голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Олександр Петік обговорив з керівниками громадських організацій інвалідів області актуальні питання, які турбують громадян з обмеженими фізичними можливостями.

Детальніше…Додати коментар (0)

Долю медиків-здирників визначить суд (ФОТО, ВІДЕО)

1 17 4 PM57image001 1 2. вимагали

Слідчим відділом Одеського міського управління міліції завершено досудове розслідування відносно посадових осіб міжрайонної медико-соціальної експертної комісії, які вимагали та отримували неправомірну вигоду від хворих громадян. На даний час кримінальне провадження з обвинувальним актом направлено до суду для прийняття рішення.

Детальніше…Додати коментар (0)

Боец по жизни

1 17 3 32467 3 2. геннадий бойко

О мастере спорта международного класса Украины, чемпионе Паралимпийских игр 2012 года в Лондоне и чемпионе мира по плаванию ИНВА-спорт 2013 года николаевце Геннадии Бойко иначе, как боец по жизни, и не скажешь. Придя в спорт неполных 5 лет назад, за короткое время он успел достичь результатов, к которым другие идут долгие годы, потому что спорт для него стал не только миром, но и самой жизнью.

Детальніше…Додати коментар (1)

Мета роботи – інтеграція в суспільство

1 15 file1597764 6c9abc85 1. інвалідів

Одеська область. Проблема працевлаштування осіб з обмеженими фізичними можливостями є загальною для всіх центрів зайнятості. Кілійський районний центр зайнятості не виняток з цього правила. Але спеціалісти прикладають максимум зусиль, щоб допомогти шукачам роботи з інвалідністю знайти роботу у відповідності до їхнього професійного досвіду та стану здоров’я.

Детальніше…Додати коментар (0)