Дети и молодежь с инвалидностью посетили дельфинарий и приняли участие в акции «Я за МИР»

1 25 1 5357d68011991 2. дельфинарий

23 апреля 2014 года воспитанники Центра социально-психологической реабилитации детей и молодежи с функциональными ограничениями Дарницкого района г. Киев и дети из малообеспеченных семей посетили Киевский дельфинарий «НЕМО».

Детальніше…Додати коментар (0)

Після втручання прокуратури дітям-інвалідам закуплено медикаменти за рахунок місцевого бюджету

1 24 medicine. дітей

Прокуратурою Богородчанського району проведено перевірку додержання вимог законодавства у сфері охорони дитинства в діяльності Богородчанської РДА.

Встановлено, що діти-інваліди, хворі на дитячий церебральний параліч, не забезпечені безкоштовними ліками.

Детальніше…Додати коментар (0)

Податківці Сторожинеччини за «круглим столом» обговорили з громадською організацією інвалідів порядок застосування пільг

1 24 5 preview1 1 2. інвалідів

Днями відбулось засідання «Круглого столу» за участі першого заступника начальника ДПІ у Сторожинецькому районі Сергія Лєсніка на тему «Роз’яснення норм податкового законодавства України для об’єднань громадських організацій-інвалідів».

Детальніше…Додати коментар (0)

“Ми готові поступово вирішувати проблеми громадян з особливими потребами”

1 24 4 2878 2. інвалідів

У цьому запевнив голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко керівників громадських організацій інвалідів під час зустрічі з ними.

Учасниками зустрічі були керівники низки обласних громадських організацій інвалідів – Українського Товариства глухих (УТОГ), Українського Товариства сліпих (УТОС)…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Львові суди не пристосовані для людей з особливими потребами

1 01 invalid. особливими потребами

Моніторинг РГБФ «Право і демократія» показав, що у Львові суди не пристосовані для того, щоб люди із особливими потребами мали вільний доступ до правосуддя. Про це 23 квітня розповіли в прямому ефірі програми громадського мовлення Львівського прес-клубу – «Прес-клуб-ГІТ».

Детальніше…Додати коментар (1)

У Сумах побільшає пандусів

1 26 2 cbc3a88962fc0f62256f46870207ed4a big. пандусів

Збудувати такі планують, зокрема, у під’їздах житлових будинків – там, де проживають інваліди.

За підсумками засідання міського комітету забезпечення доступності людей із обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної сфери та інженерно-транспортної інфраструктури…

Детальніше…Додати коментар (0)