В Україні презентували унікальні посібники, які допоможуть вчителям та батькам ефективно навчати дітей з особливими потребами

1 29 8-a9df-e419e32458b5 1. особливими потребами, порушеннями опорно-рухового апарату, інклюзивне навчання, інклюзія

Унікальні методичні посібники, які допоможуть вчителям та батькам дітей із інвалідністю (особливо із порушеннями функцій опорно-рухового апарату) презентували 29 квітня в Києві.

Детальніше…Додати коментар (0)

Оксана Потымко: «Когда наш мультфильм закончился, слепые дети встали и начали хлопать. Я заплакала — о большем не могла и мечтать»

1 30 5 180843w200zc0 2. незрячих, слепые

Во Львове создан первый в Украине мультипликационный фильм для незрячих детей.

Недавно во Львове прошла церемония награждения победителей национального конкурса «Благотворительная Украина». В номинации «Неправительственная организация» за создание первого в Украине мультипликационного фильма для незрячих…

Детальніше…Додати коментар (0)

В Тернопільській області адаптовують туристичні об’єкти для туристів з обмеженими фізичними можливостями

1 23 75385 2. обмеженими фізичними можливостями, інвалідів

Адаптувати туристичні об’єкти для людей з обмеженими фізичними можливостями, – про це наголосила на спільній нараді управління з питань туризму та курортів облдержадміністрації та обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів начальник управління туризму Леся Серетна.

Детальніше…Додати коментар (0)

35 дітей навчаються за інклюзивною формою у школах Дніпропетровська

1 11 6 tiger-1329471917 2. дітей, навчаються, освіти

35 дітей навчаються за інклюзивною формою у школах міста. Про це під час прес-конференції повідомила головний спеціаліст управління освіти та науки Дніпропетровської міської ради Наталія Охота. «На сьогодні у 21 міській школі працюють 32 інклюзивні класи. Розпочинали ми таку роботу лише з двох дітей на початок 2012-2013 навчального року, на кінець року їх було вже 9.

Детальніше…Додати коментар (1)

Незрячі виконавці подарують львів’янам концерт «Відчинилося життя»

1 30 2 maxresdefault. незрячих

3 травня о 18:00 годині на площі Ринок незрячі виконавці з України та Грузії, провідні артисти та оркестр Національного театру ім. М. Заньковецької подарують концерт «Відчинилося життя. Open to life» до Дня міста.

Детальніше…Додати коментар (0)