Інтернет на слух і дотик

1 15 1 141113 14 jpg 203x203 crop upscale q85 1 2. вадами зору, незрячі

Громадська організація «Вікно у світ» уже не один рік навчає незрячих працювати з комп’ютером.

Нині дуже важливо мати доступ до інформації, і її найпотужніше джерело, звісна річ, — Інтернет. Тому комп’ютер став невід’ємною частиною нашого життя. Та є люди, яким не так просто черпати інформацію зі всесвітньої мережі…

Детальніше…Додати коментар (0)

Викрито лікарів, які вимагали й одержували від інвалідів гроші за підтвердження групи інвалідності

1 15 6 doctor medic. лікарів

Прокуратурою Волинської області встановлено непоодинокі факти вимагання й одержання головою та двома лікарями Луцької міської медико-соціальної експертної комісії неправомірної вигоди від лучан за підтвердження групи інвалідності.

Детальніше…Додати коментар (0)

Выполнение обязательной квоты инвалидов на предприятии

1 15 92219753-FD53 1. инвалид, floor, indoor, furniture, desk, table, chair, wheelchair. A group of people in a room

В государственной политике по социальной защите инвалидов особое место занимает деятельность по обеспечению занятости инвалидов и повышению их конкурентоспособности на рынке труда.

Детальніше…Додати коментар (0)

Я не зацикливаюсь на одном виде спорта, – паралимпиец Алексей Федин

1 15 4 fedin 2. инвалидностью

Паралимпиец, кандидат в мастера спорта по плаванию, триатлонец Алексей Федин – человек не только спортивный, но и очень разносторонний. Уже несколько лет он работает в Центре реабилитации при ЛНУ им. Тараса Шевченко, своим примером показывая его воспитанникам, что главное — верить в себя и расти над собой. Не так давно Алексей вернулся с медалями с очередных соревнований. Этот турнир прошел в Луганске.

Детальніше…Додати коментар (0)

Світлофор із звуковим сигналом – це добре, але далеко не все, щоб люди із вадами зору почувалися зручно

1 15 3 9412753 2. вадами зору, доступності, інвалідів

У Полтаві на перехресті вулиць Фрунзе і Чапаєва світлофор обладнали звуковим сигналом. Люди з вадами зору вдячні за турботу. Та все ж, говорять, це для них лише крапля в морі. Адже на Полтавщині, за даними обласного комітету доступності інвалідів, більше тисячі об’єктів не обладнані засобами доступності. Що болить людям із вадами зору, що породжує у них почуття неповноцінності і меншовартості?

Детальніше…Додати коментар (0)

В Мариуполе ждут иногородних инвалидов

1 15 2 14052014024826 2. инвалидов

Мариупольский пляж для инвалидов, о котором неоднократно сообщалось в СМИ, готов принять иногородних отдыхающих. «Сейчас мы просим руководство СРЗ выделить нам краску для покраски элементов (пандусов и лестничных поручней), находящихся в воде.

Детальніше…Додати коментар (0)