У Харкові відбудеться турнір «Kharkov Open» для тенісистів-візочників

1 11 1 41978bf332c223955fc4a64b70e75d5a 2. тенісистів-візочників

Міжнародний професійний тенісний турнір «Kharkov Open» для тенісистів-візочників пройде з 11 по 13 липня в Харкові.

У змаганнях візьмуть участь гравці з різних країн світу, а також провідні українські тенісисти-колясочники. Турнір відбудеться як частина світової професійної серії «NEC Wheelchair Tennis Tour».

Детальніше…Додати коментар (0)

Кабмін пропонує Раді надавати додаткову відпустку для догляду за інвалідом з дитинства підгрупи А І групи

1 05 4 deti04 2. інваліда

Кабінет міністрів України пропонує Верховній Раді України надавати додаткову відпустку працівникам, які мають інваліда з дитинства підгрупи А І групи. Про це йдеться в законопроекті № 4269а “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо удосконалення окремих положень соціальної політики)”.

Детальніше…Додати коментар (0)

Жінки з обмеженими фізичними можливостями мають такі ж права як й інші люди (ВІДЕО)

1 10 5 972548. обмеженими фізичними можливостями, інвалідністю

Чернівці. Жінки з обмеженими фізичними можливостями мають такі ж права як й інші люди. В рамках Всеукраїнської програми «Сприяння розвитку руху жінок-інвалідів та батьків, які виховують дітей інвалідів» в нашому місті відбувся семінар під час якого спілкувались щодо проблеми дискримінації таких людей.

Детальніше…Додати коментар (0)

Прес-конференція: «Створимо безбар’єрність разом» (ВІДЕО)

1 10 4 4685124 2. інвалідів

9 липня, о 13.00 у прес-центрі Українського національного інформаційного агентства Укрінформ (зал на 1 поверсі) відбулася прес-конференція на тему: «Створимо безбар’єрність разом». Організатор: Спілка громадських організацій інвалідів Києва” спільно з Дарницькою районною в місті Києві державною адміністрацією.

Детальніше…Додати коментар (0)

Киевские инвалиды показали, чего им стоит взобраться на пандус

1 10 3 DSC 8255 2. люди

В рамках проекта обеспечения права на доступную среду людей с особыми потребностями, Союз общественных организаций инвалидов Киева совместно с Дарницкой РГА в среду, 9 июля, провел социальную акцию, цель которой – привлечение внимания общественности к проблемам доступной среды в Киеве.

Детальніше…Додати коментар (1)

У Карпатах набралися наснаги до життя

1 10 2 ww110869 2. закарпатті

Триденну мандрівку Закарпаттям – таку, здавалося б, зовсім недосяжну мрію – нещодавно здійснили вихованці Волинського обласного молодіжного Центру реабілітації інвалідів із дитинства «Джерело життя».

Детальніше…Додати коментар (0)