У Харкові пройшов міжнародний турнір серед тенісистів-візочників

1 15 1 f2d89e8a492180f22f8d47bc0a38551b 2. тенісистів-візочників

Закриття міжнародного професійного тенісного турніру для тенісистів-візочників «Kharkov Open» відбулося 13 липня у Харкові.

Турнір проходив з 11 до 13 липня на тенісних кортах ТК «Парк» і проводився як частина світової професійної серії «NEC Крісло Tennis Tour». Всього в змаганнях взяли участь 15 спортсменів з Харкова та Молдови, з них – 8 чоловіків і 7 жінок.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Європі інвалідність — не перепона для всиновлення. Чому не так в Україні?

1 14 8 93180 2. інвалідність, інвалідів

У Конвенції ООН про права інвалідів зазначається, що інвалідність — поняття, яке еволюціонує, і воно не має заважати людям з ознаками інвалідності повній та ефективній участі в житті суспільства нарівні з іншими. Ратифікувавши її у 2009 р., Україна зобов’язалася не допускати дискримінації стосовно таких людей, приводячи національне законодавство у відповідність до міжнародних стандартів.

Детальніше…Додати коментар (2)

Життєві марафони Сергія Шурути

1 14 7 000005. візках, пандус

Що ми знаємо про життя людей з обмеженими можливостями — тих чернігівців, які живуть поруч із нами? Напевно, небагато, враховуючи ту незриму межу, що й досі існує в пострадянському суспільстві, ніби розділяючи людей на два табори. Можливо, тому зустріти на вулицях міста когось із них на інвалідному візку — явище досить нечасте.

Детальніше…Додати коментар (0)

Люди з обмеженими фізичними можливостями мають відчувати увагу і влади, і суспільства

1 14 6 1405080929 1 2. обмеженими фізичними можливостями, інвалідів

11 липня 2014 року голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко провела засідання «круглого столу», основною темою якого стало обговорення проблем людей з обмеженими фізичними можливостями і вадами.

Детальніше…Додати коментар (0)

Забезпечення прав людей з інвалідністю – один з пріоритетів діяльності обласної державної адміністрації

1 14 5 img 1 1 2. реабілітації, інвалідністю, інвалідів

Перший заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Крисак взяв участь в обласному семінарі, який стосувався забезпечення прав людей з інвалідністю в області.

Даний захід організувала та провела Тернопільська обласна організація Всеукраїнської організації інвалідів „Союз організацій інвалідів України” за підтримки Департаменту соціального…

Детальніше…Додати коментар (0)

З метою забезпечення доступності для інвалідів об’єктів соціальної інфраструктури

1 14 4 image002 1 2. доступності, інвалідів

Перший заступник голови районної державної адміністрації Василь Самборський взяв участь у семінарі Борщівської районної громадської організації інвалідів «Зорі надії», що проходила на території району за ініціативи обласної організації Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України» під керівництвом голови організації Михайла Костіва.

Детальніше…Додати коментар (0)

Запорожский «Детский Радонеж» примет детей-инвалидов даже в зимнее время

1 14 3 1404477604 dsc 0278 result 2. детский радонеж, детей-инвалидов

Родительский дом отдала под Центр реабилитации детей-инвалидов “Детский Радонеж” координатор проекта “Право быть равным” Ирина Пилипенко.

Благодаря искреннему желанию помочь детям с проблемами психического развития, проект победил в конкурсе “Мы — это город” от меткомбината “Запорожсталь” и был удостоен гранта…

Детальніше…Додати коментар (0)

«Зорі надії» дають шанс

1 14 2 31864-112580 2. інвалідів

У Балті під егідою Всеукраїнської школи майстерності інвалідів громадської організації «Народна академія творчості інвалідів» (президент Олена Олександрова) та Одеської спілки інвалідів (голова Надія Лєнц) відбувся фестиваль «Зорі надії».

Детальніше…Додати коментар (0)