70 інвалідів Полтавщини поїхали в оздоровчий табір (ФОТО)

1 16 1 VoFPh0bT2ZQ 2 2. інвалідів

15 липня 70 людей з особливими потребами поїхали на оздоровлення до літнього табору в с. Ворони Котелевського району. Протягом 5 днів люди житимуть в наметах, влаштовуватимуть спортивні змагання, спілкуватимуться та розважатимуться.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Запоріжжі за невиплату зарплати інваліду директор підприємства опинився на лаві підсудних

1 15 6 78142 2. заробітної плати

Прокуратура Ленінського району м. Запоріжжя затвердила та направила до суду обвинувальний акт стосовно керівника місцевого підприємства, який безпідставно не виплатив п’ять тисяч гривень слюсару, інваліду ІІІ групи. Більше року директор зволікав із виплатою зароблених чоловіком грошей. Як зазначила прокурорська перевірка, кошти для розрахунку з робітником на підприємстві були, однак витрачались вони…

Детальніше…Додати коментар (0)

Інформація про набір інвалідів на професійне навчання до Всеукраїнського центру професійної реабілітації інвалідів

1 16 15874456 2. реабілітації, інвалідів

Управління соціального захисту населення Павлоградської райдержадміністрації повідомляє про проведення набору слухачів (дітей — інвалідів віком від 16 років та інвалідів І — III груп, які не досягли пенсійного віку) до Всеукраїнського центру професійної реабілітації інвалідів (с. Лютіж, Вишгородський р-н., Київська обл.) на навчання за наступними професіями:

Детальніше…Додати коментар (0)

На Волині буде центр соціально-медичної реабілітації для жінок

1 15 4 1391504096-7608 2. жінок

На базі обласного онкологічного диспансеру створять новий реабілітаційний центр. Будують його благодійники і облрада, а лікуватимуть там громадські активісти.

Нагадаємо, ВН повідомляли раніше про те, що з проханням про виділення коштів на ремонт приміщення для потреб реабілітації для жінок у обласному онкологічному диспансері…

Детальніше…Додати коментар (0)

Розмитнення автомобілів для інвалідів-«чорнобильців» – безкоштовне?

1 15 2 14 index 2. чорнобильців, інвалідів

Відбулася третя звітно-виборча конференція Всеукраїнської чорнобильської Спілки інвалідів МВС України. В її роботі взяли участь делегати із дев’ятнадцяти областей України та міста Києва. Голова правління Спілки Анатолій Базіленко звітував про виконану роботу, зауваживши, що вдалося зробити чимало, насамперед у напрямі соціального захисту, медичного забезпечення та оздоровлення.

Детальніше…Додати коментар (0)