У Луцьку для особливих діток влаштували свято (ФОТО)

1 23 1 img 4918 3 2. дітей

Для вихованців Волинської обласної громадської організації батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку влаштували свято. Аби дітки з особливими потребами розвивали свої творчі здібності, їм подарували музичний центр та розвиваючі іграшки.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Я подивилася в дзеркало і жахнулася»

1 22 5 207287 1. життя

Історія дівчини, яка дивом вижила після страшної ДТП: аварія зробила її інвалідом, але допомогла знайти коханого чоловіка.

34-річна Євгенія здається людиною, далекою від стереотипів. Вона не носить суконь. Не робить зачісок. Зовсім не користується косметикою. І майже не посміхається.

Детальніше…Додати коментар (0)

За 6 місяців цього року спеціалізованими вагонами Укрзалізниці скористалися більше 900 інвалідів-візочників

1 30 show 26918 1. обмеженими фізичними можливостями, інвалідністю, інвалідів

Укрзалізниця продовжує забезпечувати перевезення людей з інвалідністю, які користуються візками, у спеціалізованих вагонах. Такі вагони, яких загалом 19, обладнані спеціальними підйомниками та окремими пристосованими купе. Вони включаються до складу поїзда різної категорії (фірмових, фірмових у міжнародному сполученні, міжнародних), що курсує у потрібному пасажирові напрямку, за попереднім замовленням.

Детальніше…Додати коментар (0)

Як організувати рекреаційно-реабілітаційну програму для осіб з інвалідністю в природних умовах

1 22 3 image 2. інвалідністю

16 – 20 липня 2014 року Товариство «Зелений хрест» спільно з Всеукраїнським громадським об’єднанням «Національна Асамблея інвалідів України» провели навчальний семінар «Організація рекреаційно–реабілітаційних програм для осіб з інвалідністю в природних умовах» на території Національного природного парку «Дністровський каньйон».

Детальніше…Додати коментар (0)

Щоб ефективність результату була гарантована

1 22 2 IMG 20140610 095834109 2. інвалідністю

Здолбунів. Одним з пріоритетів державної політики щодо інвалідів є забезпечення їх трудовою зайнятістю. Адже наявність постійної роботи позитивно впливає на життя людей з обмеженими фізичними можливостями, даючи їм відчуття значимості для сім’ї та суспільства, допомагає самореалізуватися, впоратися з наслідками інвалідності, сприяє реабілітації.

Детальніше…Додати коментар (0)