Спеціальний репортаж: «Про вимушених переселенців з обмеженими фізичними можливостями в Одеській області» (ВІДЕО)

1 01 6 спецвипуск-про-переселенців-з-інвалідністю 1. переселенців

Хто з українців міг би подумати про те, що нашу державу може спіткати страшна подія – бойові дії. Східні регіони України продовжують знаходитись в небезпеці. Там не вщухає антитерористична операція – боротьба з терористами та сепаратистами. Мешканцям Луганщини та Донеччини с кожним днем стає все складніше: не працюють банки, люди не мають змоги отримати заробітної плати, пенсій…

Детальніше…Додати коментар (0)

Запорожским инвалидам не выдают жизненно важные препараты. У людей паника

1 01 5 img-2248-page-picture-large 1 2. пересаженными органами

Люди с пересаженными органами уже на протяжении двух месяцев не получают жизненно необходимые препараты. Они на грани истерики, ведь такая “жадность” государства может привести к летальному исходу.

Детальніше…Додати коментар (0)

Зусилля людей обмежених в русі за змістовне і повноцінне життя

1 01 stimul 2. особливими потребами, інвалідністю

На превеликій жаль у нашому суспільстві «відносно здорових людей», до нині існують задавнені стереотипи, у ставленні до людей з інвалідністю. Прийнято вважати, що інвалідність це вирок для повноцінного, щасливого життя. Однак люди з фізичними вадами, дедалі більше та впевненіше демонструють дива самоорганізації в боротьбі за свої права та в ім’я кращого майбутнього.

Детальніше…Додати коментар (0)

По собственным законам: история о маме и дочери, которые научились жить с аутизмом

1 01 3 Интервью-с-мамой 2. аутизм, инвалидность

«В детстве Оля была гиперактивным ребенком. Но жила по каким-то собственным, не понятным мне законам». Так начинает свой рассказ Светлана Кудрицкая – мама, которая однажды отчаялась, но нашла в себе силы бороться дальше.

Детальніше…Додати коментар (0)

Як розпочати свій бізнес

1 27 trudoustrojstvo-invalidov 1. інвалідністю

Сьогодні, коли непросто знайти роботу та досягти успіхів все-таки варто скористатися шансом і створити для самого себе робоче місце – стати підприємцем.

Котовський міськрайонний центр зайнятості постійно проводить роботу щодо сприяння трудовій реабілітації та працевлаштування людей з інвалідністю.

Детальніше…Додати коментар (0)