ТРК «Львів» транcлюватиме мультфільми для незрячих дітей

1 27 1 175624. дітей

ТРК «Львів» спільно з Львівським обласним осередком «Української спілки інвалідів – УСІ» розпочали проект з трансляції мультфільмів з ефектом тифлокоментуванням для дітей з глибоким порушенням зору.

Детальніше…Додати коментар (0)

В МОЗ посилено питання психологічної та ортопедичної реабілітації учасників АТО

1 21 5 108008-23 1. ортези, реабілітації, інвалідів

У Міністерстві охорони здоров’я готують алгоритм надання психологічної реабілітації та ортопедичної реабілітації для учасників військової операції в східних регіонах України.

На виконання доручень заступника Міністра – керівника апарату МОЗ України Василя Лазоришинця фахівці відповідних напрямків вдосконалюють систему збору статистичних даних про пацієнтів…

Детальніше…Додати коментар (0)

Благотворительный фонд «Юнити»

1 04 5 MKDc1BCFCJk 2. юнити, ограниченными возможностями, інвалідності

Хорошо, когда молодежь проявляет инициативу. Еще лучше, когда эта инициатива направлена на помощь другим. Не так давно появился новый благотворительный фонд – «Юнити». Руководит этим фондом хрупкая девушка по имени Валентина. Валя очень активная девушка, несмотря на то, что является инвалидом 1 группы и передвигается с помощью коляски.

Детальніше…Додати коментар (0)

Олександр Лисенко: Суми мають стати безбар’єрним містом

1 04 4 1409591628 1409587799 img 20140901 2. пандус

Магазини та установи міста не повинні створювати додаткові перешкоди та мають бути доступними для усіх городян, у тому числі й тих, у кого обмежені фізичні можливості. Та на жаль, у Сумах ще достатньо таких місць, куди містяни на візках, або ж навіть з милицями, не можуть дістатися.

Детальніше…Додати коментар (0)

Краянам з обмеженими можливостями – усебічну підтримку

1 04 3 44657 2. інвалідністю, інвалідів

Серед пошуковців праці, котрі звертаються за сприянням у працевлаштуванні до центрів зайнятості Львівщини, – чимало краян з особливими потребами. Незважаючи на певні фізичні обмеження, вони прагнуть спрямувати свої знання, набутий досвід і Богом даний талант для суспільного добра, а також поліпшення свого матеріального становища.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Запорожье не хватает транспорта для перевозки инвалидов

1 27 1 173994 2. инвалидов

С 1 сентября в Запорожье на каждом маршруте должен был появиться транспорт, который приспособлен для перевозки инвалидов-колясочников. Правда, этого так и не случилось. Об этом 2 сентября на пресс-конференции сообщил начальник управления по вопросам транспортного обеспечения и связи Запорожского городского совета Юрий Дроздов.

Детальніше…Додати коментар (0)