У Києві відбудеться чемпіонат з риболовлі “Острів Надії” серед людей з обмеженими фізичними можливостями

1 19 1 rybalka 2470 2. інвалідів

20 вересня об 11.00 в Києві на Жуковом острові відбудеться безпрецедентна подія — Відкритий чемпіонат зі спортивної рибної ловлі поплавочною вудкою з берега серед людей з обмеженими можливостями «Острів Надії». Приймають участь і дорослі і діти (переважно інваліди «колясочники»).

Детальніше…Додати коментар (0)

Приєднуйтесь! 27 вересня об 11.00 у м. Києві на вул. Хрещатик відбудеться «МАРШ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ «ЗА МИР!»

1 18 6 574124 2. інвалідністю

Ми, «НЕВИДИМІ» громадяни України, люди з інвалідністю, яких в країні проживає понад 2,7 млн. осіб. Серед нас – інваліди з дитинства, із захворюванням опорно-рухового апарату, хворі на цукровий діабет, незрячі, нечуючі, батьки, які виховують дітей з інвалідністю, ті, хто став інвалідом в період Великої Вітчизняної війни, війни в Афганістані та інших Збройних конфліктах, учасники Революції Гідності, цивільні та військові із зони АТО.

Детальніше…Додати коментар (0)

Человек, не покорившийся судьбе, или Димитровчане не прошли мимо беды (ВИДЕО)

1 18 5 874125. инвалидов

Александр Муратов, оставшись без крыши над головой, оказался в Донецком доме инвалидов, бежал оттуда и 2 суток на инвалидной коляске добирался до Димитрова. А уже здесь над ним взяли опеку неравнодушные люди.

Детальніше…Додати коментар (0)

Инвалидам законом хотят обеспечить право на внеочередное обслуживание в медучреждениях

1 17 5 bakterii kletki 2436. инвалидов

Комитет по вопросам здравоохранения поддерживает законопроект о внесении изменения в статью 38 Закона “Об основах социальной защищенности инвалидов в Украине” (относительно предоставления инвалидам первой и второй групп права на внеочередное обслуживание).

Детальніше…Додати коментар (1)

Фахівці обговорили питання отримання дітьми з порушеннями інтелекту документа про базову загальну середню освіту

1 18 3 00030933 2. порушеннями інтелекту

16 вересня 2014 року відбувся круглий стіл за участю представників громадських організацій, центральної психолого-медико-педагогічної консультації, науковців та керівників загальноосвітніх навчальних закладів щодо обговорення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до переліку документів про освіту і вчені звання в Україні», в частині отримання дітьми з порушеннями інтелекту документа про базову загальну…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Києві, Львові та Одесі проходять семінари щодо організації належних умов доступу маломобільних осіб до залізничного транспорту

1 18 2 5407. доступності, маломобільних

Упродовж цього тижня на головних вокзалах Києва, Львова та Одеси проходять семінари щодо доступності залізничного транспорту для маломобільних громадян. Організаторами заходу разом з Мінінфраструктури та Укрзалізницею виступили експерти проекту Twinning: «Надання інституційної підтримки Міністерству інфраструктури України з питань підвищення ефективності роботи та конкурентоспроможності залізничного транспорту в Україні».

Детальніше…Додати коментар (0)