Всеукраїнський семінар “Передові засоби реабілітації інвалідів. Обмін досвідом”

1 19 6 img -034 2. інвалідів

В актовій залі адміністративного будинку Національного дендрологічного парку “Софіївка” НАН України в м. Умань Черкаської області 15 вересня 2014 року відбулось пленарне засідання Всеукраїнського семінару.

Детальніше…Додати коментар (0)

Для інвалідів відкриваються нові можливості забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації

1 19 5 1995 1 2. реабілітації, інвалідів

Тенденція до збільшення інвалідів в Україні, зокрема і через поранення військовослужбовців в АТО, викликала необхідність більше уваги приділяти їх соціальному захисту. У зв’язку з цим 11 серпня були внесені зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 року № 321 «Про затвердження порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації інвалідів, дітей-інвалідів та інших окремих категорій населення, переліку…

Детальніше…Додати коментар (0)

Журналисты «34 телеканала» рассказали истории безнадежно больных детей (ВИДЕО)

1 19 4 824375. інтернат

Об их жизни большинство людей предпочитают ничего не знать. Безнадежно больные дети. От них отказались близкие люди. В Верхнеднепровском доме-интернате № 2 таких детей-сирот 183.

Детальніше…Додати коментар (0)

Люди з обмеженими можливостями отримають нові знання в ЧДУ імені Петра Могили

1 19 3 7415832 2. інвалідністю

Чорноморський державний університет імені Петра Могили – один з небагатьох на Миколаївщині, та навіть в Україні, який враховує потреби осіб з обмеженими можливостями – інвалідів – починаючи з пандуса на центральному вході та в коридорах, і закінчуючи по-сучасному обладнаною аудиторією Центру соціально-психологічної підтримки, професійного розвитку та працевлаштування.

Детальніше…Додати коментар (0)

Досвід співпраці Сарненського центру зайнятості та МСЕК з питань працевлаштування інвалідів

1 21 6 b49b70e70346563fa324bff49e93d854. мсек, реабілітації, інвалідністю, інвалідів

Праця здійснює благотворний вплив на людину, надає відчуття необхідності її для суспільства – а особливо людям, які мають фізичні вади. При працевлаштуванні осіб з обмеженими можливостями, крім бажання клієнта виконувати ту чи іншу роботу, потрібна готовність роботодавця взяти на роботу працівника з ушкодженим здоров’ям і забезпечити йому належні умови праці, а також відсутність медичних протипоказань до певного виду…

Детальніше…Додати коментар (0)