Люди з інвалідністю отримуватимуть необхідні виключно для кожного особисто послуги з реабілітації

1 27 1 173994 2. реабілітації

8 жовтня 2014 року на засіданні Уряду схвалено зміни до Закону України «Про реабілітацію інвалідів в Україні», якими передбачено здійснити низку уточнень.

Зокрема, змінами до Закону пропонується уточнити обсяг заходів,засобів, послуг, що визначаються в індивідуальній програмі реабілітації інваліда відповідно до Державної типової програми…

Детальніше…Додати коментар (1)

“Когда у 6-летней дочери, страдающей гемофилией, выпал зуб, врачи с трудом остановили кровотечение”

1 10 5 03-f2-kопіювати 2. гемофилией, лекарства

В ответ на акцию протеста, когда активисты вынесли к зданию Кабинета министров Украины детскую обувь, которая из-за нехватки жизненно важных медикаментов может больше не понадобиться малышам, премьер-министр Арсений Яценюк пообещал, что уже 21 октября лекарства начнут поступать в страну.

Детальніше…Додати коментар (0)

Люди с инвалидностью получили возможность изучать английский язык

1 10 4 15419363912 17b93e0d98 o 2. английского языка

Благотворительный фонд «АИК» при финансировании Посольства США в Украине начали плотный проект в городе Киев «Бесплатное изучение английского языка онлайн для людей с ограниченными возможностями».

Детальніше…Додати коментар (0)

Незрячі зірки прямують до Рівного

1 10 3 etwertrgt 2. концерт

16 жовтня о 18.00 в міському палаці культури «Текстильник» відбудеться унікальний концерт незрячих виконавців «Відчинилося життя».

У спільному проекті оркестру Львівського національного академічного українського драматичного театру імені Заньковецької і талановитих незрячих виконавців з різних куточків України…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Львові пройшли I Special Olympics Open Games in Lviv

1 10 2 IMG 0138 2. інвалідів

З 3 до 5 жовтня у Львові проходили перші в Україні Міжнародні змагання за програмою Спеціальних Оліміпад I Special Olympics Open Games in Lviv (Фестиваль Спеціальна Оліміпада — Львів), у яких взяли участь 22 делегації з 12 областей України та 1 команда з Польщі. Було розіграно 54 комплекти нагород.

Детальніше…Додати коментар (0)