Сім’я волинян – серед найсильніших людей планети

1 22 1 2bb 2. пауерліфтингу

У турецькому місті Кемер відбувався чемпіонат Європи з пауерліфтингу, чемпіонат світу з пауерліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів з вадами зору. Змагання тривали З 12 по 19 жовтня. Волинську область на змаганнях такого високого ґатунку представляла сім’я Гречко – батько Анатолій та син Вадим.

Детальніше…Додати коментар (0)

Рада збільшила видатки держбюджету-2014 на соцзахист та протезування учасників АТО на 9,1 млн грн

1 19 6 1401784669 vr. закону

Народні депутати підтримали у першому читанні і в цілому законопроект № 5146 “Про внесення змін до додатка № 3 до закону України “Про Державний бюджет України на 2014 рік” (щодо соціального захисту інвалідів, ветеранів та учасників антитерористичної операції)”. За відповідне рішення проголосували 248 нардепів з 226 мінімально необхідних.

Детальніше…Додати коментар (0)

Разработан метод лечения рака груди, помогающий восстановить ее красоту (ВИДЕО)

1 21 5 714254. груди, рака

Концепция по лечению рака молочной железы помогает больным женщинам избавиться от ряда психологических проблем, которые возникают после удаления груди. Новый метод был разработан пять лет назад специалистами Национального института рака. Об этом рассказал директор учреждения Игорь Щепотин на онлайн-конференции в пресс-центре АиФ.ua.

Детальніше…Додати коментар (0)

“Слов’янський курорт” знову приймає відпочивальників

1 21 3 1258470240 fasad-san-slavyanskij. слов'янський, курорт

Перших відпочивальників прийняв у понеділок відновлений санаторій “Слов’янський” санаторно-курортного реабілітаційного центру “Слов’янський курорт”.

Для закладу, міста й усієї України це – визначна подія. Санаторій – єдиний у країні, де можуть проходити курс реабілітації інваліди-спинальники.

Детальніше…Додати коментар (1)

У Рівному говоритимуть про бібліотеку для незрячих

1 21 2 images. бібліотеки

22 жовтня о 10:00 годині у приміщенні обласної універсальної бібліотеки (IV поверх, Світлиця) відбудеться науково-практичний семінар «Перша українська дейзі-бібліотека», в рамках започаткованого Міністерством культури України проекту «Взаєморозуміння».

Детальніше…Додати коментар (0)