Який розмір пенсії може бути в інваліда-чорнобильця?

1 29 6 images 2. інвалідів

Який розмір пенсії може бути в інваліда-чорнобильця?
Владимир Соколенко, Дніпропетровський район

Шановний Володимире Сергійовичу, згідно з Постановою Кабінету Міністрів України №1210 від 23.11.2011 р. «Про підвищення рівня соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» мінімальний розмір пенсійної…

Детальніше…Додати коментар (0)

В Ужгороді люди з вадами зору вивчали практичні аспекти застосування собак-поводирів

1 29 5 povodyr 818a0 2. вадами зору, собак-поводирів, інвалідністю

Голова правління Ужгородської міської громадської організації інвалідів зору «Дивосвіт» Оксана Богданець каже, що в Україні й досі законодавчо не визначені правила застосування собак-поводирів людьми з вадами зору в громадському транспорті, різних закладах і установах.

Детальніше…Додати коментар (0)

Право на працю та соціальний захист – без винятків

1 29 4 31328 2. інвалідністю

За ініціативи Краматорського міського центру зайнятості на базі Донбаського міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів (далі за текстом – ДМЦПРІ) проведено виїзний профорієнтаційний захід. Цільова аудиторія заходу – особи з інвалідністю та особи, які переміщуються з районів проведення АТО.

Детальніше…Додати коментар (0)

Піклуючись про зайнятість клієнтів з особливими потребами

1 08 2 13382011 news bigpic. обмеженими фізичними можливостями, особливими потребами, реабілітації, інвалідністю

Одним із незмінно пріоритетних завдань державної служби зайнятості є забезпечення ефективних соціальних послуг громадянам з обмеженими фізичними можливостями.

Упродовж дев’яти місяців 2014 року соціальними послугами Чернівецької обласної служби зайнятості скористалися 659 осіб з інвалідністю, з яких 639 безробітних.

Детальніше…Додати коментар (0)

Дбаємо про професійне майбутнє людей з обмеженими можливостями

1 29 2 PM527image002 2. обмеженими можливостями, інвалідністю, інвалідів

Кривий Ріг. Інвалідність − це соціальний феномен, уникнути якого неспроможне жодне суспільство. Якщо характеризувати сучасне ставлення суспільства до людей з інвалідністю, то це ставлення, де головне – подбати про певну соціальну допомогу (соціальний захист) для людей з інвалідністю для того, щоб вирішити більшість їхніх проблем. Необхідно змінювати акценти та обрати підхід, що ґрунтується на проблемах, пов’язаних з дотриманням прав…

Детальніше…Додати коментар (0)