Уряд схвалив законопроект, який забезпечить можливість користуватися пільгами окремим категоріям інвалідів

11 6 denisova10-08-09 3. инвалидам

Міністерством соціальної політики запропоновані зміни, які допоможуть вирішити питання щодо можливості користування пільгами окремим категоріям інвалідів. Про це 30 жовтня повідомила Міністр соціальної політики Людмила Денісова під час представлення проекту Закону України «Про внесення зміни до статті 4 Закону України „Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні”», який був схвалений на засіданні Уряду.

Детальніше…Додати коментар (0)

Особи з інвалідністю потребують соціальної захищеності – Урядовий контактний центр

1 18 7 30349-1u 2. инвалид, реабілітації, інвалідністю

За весь період проведення антитерористичної операції, за даними РНБО, станом на вересень дістали поранення майже 3300 українських військових. Багато хто з них прагнуть швидше повернутися на передову і не хочуть отримувати статус інваліда. Зі свого боку, міністр соціальної політики Людмила Денісова, відповідаючи на звернення громадян у телепередачі “Уряд на зв’язку з громадянами” 21 жовтня повідомила…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Харкові пацієнтам відмовляють в гемодіалізі (ВІДЕО)

1 03 5 4168752. процедуры

У Харкові під загрозою довгої та болісної смерті – сотні пацієнтів гемодіалізу. Це люди з хворобами нирок, які мають тричі на тиждень проходити процедуру очищення крові. Лікування таким пацієнтам має забезпечувати держава. Проте грошей немає, натомість є велетенський борг.

Детальніше…Додати коментар (0)

В мобильной женской консультации теперь обследуются и инвалиды (ВИДЕО)

1 03 4 1414679609-15 2. обследование

Мариуполь. Мобильная женская консультация фонда Рината Ахметова теперь будет работать в две смены. За день в ней смогут обследоваться уже не 20, а 30 женщин. Пока на приём записывали только переселенцев и мариупольчанок, которые оказались в сложной жизненной ситуации.

Детальніше…Додати коментар (0)

Повернутись до світу живих звуків

1 03 3 521432 1 2. реабілітації

Бердичів. Більшість людей не можуть собі уявити світ без звуків, котрі супроводжують нас кожної миті нашого життя. Але ж звуки то не лише улюблені музичні композиції, спів пташок і голоси рідних людей – це величезний масив інформації, котра потрібна нам для нормальної життєдіяльності. Тому людина, котра з певних причин втрачає здатність чути, ризикує опинитись у певній ізоляції, або її комунікація зі світом обмежується невеликим колом осіб…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Хусті вирішували проблеми візочників

1 03 2 PA2206791 1 2. особливими потребами, інвалідів

Із кожним роком кількість людей із обмеженими фізичними можливостями у Закарпатті зростає, а останнім часом ще й багато хто повертається зі сходу без рук та ніг. Втративши здоров’я, перше, із чим зіштовхуються інваліди – це паперова чиновницька тяганина заради мізерних пільг, далі на них чекають реально низькі пенсії, неякісні протези, непристосованість міського середовища для життя на милицях чи на візку.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Криворожском районе инвалидам напомнили об их профессиональной реабилитации

1 03 1 Rehabilitation Center 2. инвалидов, реабилитации

Управление соцзащиты Криворожской райгосадминистрации обратилось к жителям, имеющим инвалидность, а также пострадавшим в АТО молодым людям, которые пройдя медицинскую реабилитацию, а иногда и протезирование, потеряли профессию и нуждаются в профессиональной реабилитации.

Детальніше…Додати коментар (0)