«Галерея на ощупь» (ВИДЕО)

1 04 6 211fb1d06f9479a7650fc3bb47b93c8b L 2. галерея на ощупь

Проект «Галерея на ощупь», это постоянно действующая выставка под открытым небом в музее Сталевой Воли (Польша). Экспозиция состоит из 24 каменных скульптур, выполненных польскими и украинскими мастерами. Главная цель выставки – передать искусство через тактильные ощущения.

Детальніше…Додати коментар (0)

Вінницьке протезно-ортопедичне підприємство готове протезувати усіх учасників АТО, які того потребують

1 04 5 Vinnycke-protezno tumth 2. пацієнта

Сьогодні держава обіцяє повністю забезпечити протезуванням тих, хто його потребує. За український виріб називають суму собівартості від 14 до 80 тисяч гривень, закордонний обійдеться майже в 600тисяч.

Детальніше…Додати коментар (0)

Стан архітектурної доступності у Київській області 2014 (ФОТО)

1 04 4 IMG 0386 2. доступності, інвалідністю

1 листопада 2014 року, у приміщенні готельного комплексу «Верховина», міста Києва, відбувся семінар, присвячений безбар’єрному середовищу у Київській області. На семінарі підбивали підсумки за результатами проекту, який проходив протягом 2014 року у Київській області. В чому унікальність даного проекту і які отримано результати у підсумку, розповідає Віталій Дроботун, голова правління ГО Права людини.

Детальніше…Додати коментар (0)

Переселенці зі Сходу України долучились до начитування літератури для незрячих

1 22 audiobooks. незрячих

Впродовж декількох років Львівський обласний осередок ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ» аудіює літературу для незрячих шанувальників друкованого слова, студентів, школярів. З цією метою організатори періодично проводять публічні заходи, запрошуючи всіх небайдужих до аудіювання художньої та навчальної літератури.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Ковелі стартував конкурс для дітей з особливими потребами

1 04 2 kidm 2. особливими потребами

Міський конкурс малюнків для дітей з особливими потребами “Змалюю світ своїми кольорами”.

Мета проведення конкурсу – виявлення творчо обдарованих дітей з особливими потребами, їх залученню до творчого життя суспільства.

Детальніше…Додати коментар (0)

Квітнуть барви життя!

1 04 1 in-text-фото-080 2 2. інвалідів

Минулого тижня в обласній бібліотеці імені Гайдара відбувся регіональний обласний відбірочний фестиваль для людей з обмеженими можливостями «Барви життя». Організатори заходу: Департамент культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації, обласний центр народної творчості, обласна громадська організація інвалідів «Народна академія творчості» та Кіровоградська обласна…

Детальніше…Додати коментар (0)