Прокуратура перевірила дотримання законодавства щодо соціального захисту інвалідів

1 19 5 38219. інвалідів

Прокуратурою Черкаської області проведено перевірку додержання вимог Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» у Черкаському обласному відділенні Фонду соціального захисту інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Проблема ребенка с инвалидностью в рассказе «Мой брат – бабочка» (ФОТО)

1 05 5 IMG 0418 2. ребенка

Впервые о рассказе «Мой брат – бабочка» я прочитала в одной из социальных сетей. Моя знакомая высказала пожелание о включении этого произведения в образовательную программу. Меня заинтересовала такая информация, захотелось узнать, что же там такого особенного в этой сказке. Произведение написано современной украинской писательницей Екатериной Бабкиной, которая специализируется также и на произведениях…

Детальніше…Додати коментар (0)

З турботою про потреби незрячих (ФОТО)

1 05 08.Семінар-у-м.-Мукачево-23.10 2. аудіювання, дейзі, незрячих, інвалідів

Впродовж вже декількох років Львівський обласний осередок ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ» аудіює літературу для незрячих шанувальників друкованого слова, студентів, школярів. З цією метою організатори періодично проводять публічні заходи, запрошуючи всіх небайдужих до аудіювання художньої та навчальної літератури.

Детальніше…Додати коментар (0)

Підопічних в інтернаті люблять і щодня піклуються про них

1 05 3 image002 2. інвалідів, інтернаті

На жаль, не кожен із нас, дорослих і здорових людей, у час війни долучається до допомоги Українській армії. Дехто знаходить чимало причин, щоб цього не робити, вважає, що то все – справа інших, а йому й так є про що думати й на що витрачати гроші. Але, на наше щастя, таких – меншість.

Детальніше…Додати коментар (1)

«Поводир» – шлях для незрячих у кінотеатр

1 05 2 big-IMG 6651 2. інвалідів

Кіровоград. Такий вид мистецтва як кіно все набуває і набуває популярності. Але разом з тим, це нові вимоги до впровадження новітніх технологій. Адже звичайне кіно без спецефектів ми залюбки подивимося вдома з чашкою кави. Зовсім інша справа піти у кінотеатр. І насамперед віддаєш перевагу звуковим спецефектам, до того ж це чудова можливість поспілкуватися з друзями.

Детальніше…Додати коментар (0)

Служба зайнятості – допомогу й підтримку особам з інвалідністю

1 27 trudoustrojstvo-invalidov 1. зайнятості

У рамках Місячника сприяння зайнятості інвалідів, у Долинському районному центрі зайнятості відбувся День відкритих дверей, під час якого проведено низку тематичних інформаційних, консультаційних, профорієнтаційних та інших заходів.

Детальніше…Додати коментар (0)