Жизнь детей с особенными потребностями в Донецке. БЛОГ Евгения Шибалова, активиста группы «Ответственные граждане» (ВИДЕО)

1 06 6 1613 0 orig 2. детей

Предлагаем вашему вниманию facebook-пост активиста, журналиста и волонтера группы “Ответственные граждане” Евгения Шибалова. В посте автор рассказывает о визите волонтеров в Буденновский район Донецка к детям с синдромом Дауна и другими “особенными” диагнозами.

Детальніше…Додати коментар (0)

Львовский семинар по TEACCH рассказал слушателям о взрослых людях с аутизмом

1 06 5 IMG 0240 1 2. семінар

Во Львове состоялся второй семинар первого модуля уникального курса «Аутизм: проблемы комплексной помощи. Концепция ТЕССН: методы и методики». В этот раз темой стала «Работа со взрослыми с РСА в контексте TEACCH».

Детальніше…Додати коментар (0)

Волинянка з особливими потребами створює притулок для неповносправних

1 06 4 7668b8465b541eef95dbd1950ef647d5. жанна борщ, притулку

Із 12 -тирічного віку в Жанни Борщ із Горохівщини почалися проблеми зі здоров’ям. Важка хвороба міопатія – відмирання м’язів, прикула жінку до інвалідного візка. Але в її очах не згас запальний вогник. Зараз пані Жанна активно втілює в життя свою давню мрію – всю енергію та час спрямовує на створення притулку для інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (1)

В мэрии обсудили доступность Харькова для людей с особенными потребностями (ВИДЕО)

1 06 3 thumb-article-2472 2. особливими потребами

Доступними мають бути і консультаційні центри і інфраструктура міста для всіх людей, без виключення. Харків – має бути доступним. Саме це питання 4 листопада обговорювали у мерії. Перед усім люди з особливими потребами, на засідання, висловили всі свої побажання та зауваження.

Детальніше…Додати коментар (1)

Облдержадміністрація співпрацюватиме з активом громадських організацій захисту інвалідів

1 06 2 8961 thumb 1 2. інвалідів

У стінах Херсонської облдержадміністрації відбулась ознайомча зустріч керівництва області з активом громадських організацій, які опікуються питаннями захисту інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Франківських водіїв навчатимуть, як поводитись з інвалідами

1 06 1 bufer obmena02 2. інвалідів

Всеукраїнське громадське об’єднання «Національна Асамблея інвалідів України» та Громадська організація жінок-інвалідів «Біла тростина» запрошують охочих узяти участь у Всеукраїнському семінарі-тренінгу для водіїв автотранспорту та встановлення звукових інформаційних пристроїв у міському громадському транспорті.

Детальніше…Додати коментар (0)