Оголошуємо про набір учасників на навчання ІТ-спеціальностям

1 16 15874456 2. навчання

Проект «Кожен має право на працю» оголошує про набір учасників на навчання за спеціальностями: комп’ютерна грамотність, основи веб-програмування, основи програмування, розробка сайтів з використанням СМS, поглиблене веб-програмування, Java SE.

Детальніше…Додати коментар (1)

Миколаївські правоохоронці викрили жінку, яка заробляла на фізичних вадах людей (ВІДЕО)

1 17 8 423152 1. людьми

Працівники відділу по боротьбі із протидії торгівлі людьми УМВС України в Миколаївській області провели комплекс заходів і зібрали всі необхідні докази для доведення в суді факту протизаконних дій 48-річної мешканки міста Миколаєва, яка заробляла на інвалідах – жебраках.

Детальніше…Додати коментар (0)

Консолідована позиція обласної влади та громадськості – зберегти Житомирське державне експериментальне протезно-ортопедичне підприємство

1 17 7 i a a e i p a. інвалідів

З ініціативи комісії з прав людини, свободи слова, інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та європейської інтеграції громадської ради при Житомирській облдержадміністрації 13 листопада відбувся круглий стіл з питань діяльності Житомирського державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Ми подружилися. А через три місяці вирішили жити разом»

1 17 6 pl 11.11.14 kolesnuk 2. пансіонат

Катерина Оліфер і Володимир Колесник разом уже дванадцять років. В обох за плечима дуже тяжке життя інвалідів. Катерина Григорівна прикута хворобою до інвалідного візка, Володимир Григорович ходить на власних ногах, але які ж вони в нього скалічені, скрючені. Народилися і виросли вони в різних кінцях Козелецького району, а зустрілися в геріатричному пансіонаті, що на околиці села Данівки, поряд із Свято-Георгіївським монастирем.

Детальніше…Додати коментар (0)

Коли чотирилапий друг стане другом для незрячого?

1 17 5 s419x0-news-14317145438 2. незрячих, реабілітації, собак-поводирів, інвалідів

Побачити незрячого з білою тростиною в Ужгороді можна нечасто і взагалі неможливо побачити таку людину з собакою-поводирем. Річ у тім, що на Закарпатті, як і в Україні загалом, немає спеціалізованих шкіл із підготовки собак для незрячих людей. Вихованням такого собаки можуть займатися і займаються кінологічні школи, однак витрати на підготовку й утримання дуже великі.

Детальніше…Додати коментар (0)

Слепые и слабовидящие енакиевцы с нетерпением ждут открытия собственной библиотеки

1 17 4 pomesheniia ychastniki proekta reshili okrasit v nejnyi persikovyi tsvet 141596074431 2. утос, инвалидов

«Мир кончиками пальцев», еще один проект-победитель конкурса Группы Метинвест «Город – нашими руками» этого года находится на завершающей стадии. Организаторы надеются, что уже в декабре смогут открыть в Енакиево специализированную библиотеку для слепых и слабовидящих людей, проживающих в девяти городах Донецкой области.

Детальніше…Додати коментар (0)

Херсонцы узнают, что такое «Синдром Добра»

1 17 3 0c546445b9c3a9c5f1658b02 2. синдромом дауна

Проект «Синдром Добра» будет реализован Херсонской областной организацией поддержки детей с синдромом Дауна и их семей «Солнечные дети Херсонщины».

Проект включает в себя следующие мероприятия: фотосессию с известными людьми Херсонской области, благотворительную акцию «Подари надежду солнышко!», благотворительную…

Детальніше…Додати коментар (0)

Потребности маломобильных групп учтут при восстановлении пострадавших объектов

1 31 invalid68086324164. доступності, маломобильных

13 ноября в Славянске советник главы облгосадминистрации – председатель областного комитета доступности Валерий Лукашенко провел заседание областного комитета обеспечения доступности инвалидов и других маломобильных групп населения к объектам социальной и инженерно-транспортной инфраструктуры.

Детальніше…Додати коментар (0)

Молодь із особливими потребами отримала нагоду бути працевлаштованою

1 17 1 446190553 2. інвалідністю

У Житомирському вищому училищі-інтернаті був проведений семінар-тренінг для студентів «Агенти соціальних змін на селі» у рамках реалізації проекту «Впровадження соціального підприємництва в Житомирській області». Організатори заходу – Житомирська обласна громадська організація людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я».

Детальніше…Додати коментар (0)