Вінницький регіональний центр професійної реабілітації інвалідів “Поділля” цьогоріч має 280 випускників

1 19 6 Vinnyckiy-regionalniy tumth 2. реабілітації, інвалідів

У Вінницькому міжрегіональному центрі професійної реабілітації інвалідів “Поділля” відбувся випуск слухачів за спеціальністю “Кравець”. Під час урочистостей із цієї нагоди випускники мали змогу продемонструвати свої роботи не лише рідним, друзям та викладачам, а й майбутнім роботодавцям.

Детальніше…Додати коментар (0)

Жизнь на ощупь

1 19 5 eyes 11 o6oi ru. утос, незрячих, слепых

Николаев. Международный день слепых — дата, призванная привлечь внимание человечества к тем, кто потерял зрение и требует повышенного внимания со стороны общества. Этот день отмечается ежегодно 13 ноября.

Детальніше…Додати коментар (0)

В навчально-реабілітаційному центрі Полтавської обласної ради показали Урок толерантності (ВІДЕО)

1 19 4 7142358. толерантності

Діти більш толерантні, ніж їх батьки. Про це говорять педагоги, які виховують малечу із особливими потребами. Дорослі не виховувалися разом із «не такими, як усі». У розвинутих країнах, дивлячись на інваліда, бачать просто людину, у нас – не так.

Детальніше…Додати коментар (0)

Особливі пасажири

1 19 3 1416240890 image005 1 2. доступності

У Сумах міський комітет доступності продовжує перевірку маршрутних таксі, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями. Чи відповідають автобуси заявленим можливостям, як водії спілкуються з сумчанами на візках, чи допомагають таким потрапити до салону автобуса – ці питання з’ясовували члени комітету на одній із зупинок громадського транспорту у центрі міста минулого тижня.

Детальніше…Додати коментар (0)

Віра, довіра, впевненість

1 19 2 50698 2. інвалідністю, інвалідів

З метою підвищення рівня обізнаності безробітних з інвалідністю та в рамках проведення тижня підтримки осіб даної категорії Єланецький, Березанський та Миколаївський районні центри зайнятості організували інформаційні заходи із залученням партнерів соціальної сфери.

Детальніше…Додати коментар (0)

Особливим дітям – особлива увага

1 28 IMG 2346. центру зайнятості

У рамках місячника сприяння зайнятості інвалідів, у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості проводиться низка тематичних інформаційних, консультаційних, профорієнтаційних та інших заходів для сприяння трудовій реабілітації громадян з особливими потребами, що перебувають на обліку в центрі зайнятості. Окрім того, профорієнтаційні заходи проводяться і для учнів спеціалізованих навчальних закладів.

Детальніше…Додати коментар (0)