Офтальмологи подякували творцям кінострічки “Поводир” за турботу про інвалідів зору

1 21 4 trailer 2. поводир, інвалідів

Головний лікар Київського центру мікрохірургії ока Сергій Риков подякував творцям культової української кінострічки “Поводир” за турботу про людей, що мають вади зору.

Детальніше…Додати коментар (0)

“Мисс Украина на коляске” Елена Рожкова: “Поначалу, увидев людей в военной форме, дети прятались”

1 20 5 191277w200zc0 1 2. елена рожкова, инвалидов

Луганчанка — героиня «ФАКТОВ», 11 лет назад победившая в конкурсе «Мисс Украина на коляске», сейчас с супругом-инвалидом и детьми временно живет в Одесской области, в комнате летнего санатория, не зная, что ждет семью с наступлением зимы.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Кіровограді — безкоштовна реабілітація дітей з особливими вадами

1 20 4 5e08b80ec72e 2. реабілітації, інвалідів

У Центрі ранньої соціальної реабілітації Кіровоградської обласної організації інвалідів працює два відділення (неврології та загальної соматики), що розраховані на 80 ліжок. У відділенні загальної соматики лікуються діти, які мають вади із такими діагнозами як: ожиріння, вада слуху, серцево-судинні захворювання та проблеми дихальної системи.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Запорожье обсудили вопросы реабилитации детей-инвалидов

1 20 3 IMG 3801 2. детей-инвалидов, реабилитации

По информации управления труда и социальной защиты населения Запорожского городского совета по Жовтневому району, 18 ноября состоялась встреча с представителями общественной организации – ассоциация детей-инвалидов «Надежда».

Детальніше…Додати коментар (0)

З роботодавцями обговорили особливості працевлаштування людей з інвалідністю

1 20 2 PM457image002 2. інвалідністю, інвалідів

В Черкаському міському центрі зайнятості обговорили питання працевлаштування особливих клієнтів на семінарі «Особливості працевлаштування людей з інвалідністю».

На засідання були запрошені представники соціальних служб – Черкаського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів, Територіальної державної інспекції з питань праці…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Рівному народився новий вид спорту (ВІДЕО)

1 20 1 i040490 1. регбі

18 листопада. У Рівному народився новий вид спорту. Чемпіонат з регбі на візках вперше відбувся у Рівному. У новій спортивній дисципліні сьогодні змагались спортсмени з обмеженими можливостями з Рівного, Житомира та Києва. Змагання на кубок області, кажуть самі регбісти з особливими потребами, дали офіційний старт регбі на візках в області як спорту.

Детальніше…Додати коментар (0)