Десантник із Дніпропетровська, якого тяжко поранили під час АТО, проходить реабілітацію на Прикарпатті (ВІДЕО)

1 21 6 541238 1. настільного тенісу

Не падає духом. 21-річного десантника із Дніпропетровська під час АТО важко поранили. Четвертий місяць він на інвалідному візку. Та попри це десантура не здається. Сергій Калитюк подався у …спортсмени. Має всі шанси потрапити до збірної України з настільного тенісу. І навіть стати параолімпійцем. На Схід Сергій потрапив в перші дні антитерористичної операції. 19 червня сепаратисти вчинили засідку на українських силовиків.

Детальніше…Додати коментар (0)

За 10 місяців Укрзалізниця перевезла у спеціально обладнаних вагонах 1500 осіб з обмеженими фізичними можливостями

1 30 show 26918 1. обмеженими фізичними можливостями

Укрзалізниця продовжує надавати пасажирам із інвалідністю можливість комфортно подорожувати залізничним транспортом. Для цього на залізницях України можна замовити вагони, обладнані спеціальними підйомниками для інвалідних візків та окремими пристосованими купе.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Запорожье начали активно развивать направление социальной адаптации молодых инвалидов (ВИДЕО)

1 21 4 24157. инвалидов

Раньше дети с особыми потребностями, достигшие совершеннолетия, по сути, оставались один на один со своими проблемами. Теперь их поддержкой и дальнейшим развитием занимаются в специальных группах инвалидов, которые функционируют на базе отделений социально-бытовой адаптации. Здесь с такими подопечными занимаются высококвалифицированные специалисты по социальной работе…

Детальніше…Додати коментар (0)

Они не просят многого

1 21 3 slep 2. слепых

Судя по тому, насколько скромно в Кировограде был отмечен Международный день слепых, об этой памятной дате забыли даже те, кто, по идее, должен в первую очередь помнить, – социальные службы и чиновники. Незрячих кировоградцев с их днем поздравили представители областной научной библиотеки им. Чижевского.

Детальніше…Додати коментар (0)

Жизнь на ощупь. Одесские незрячие музицируют и пишут стихи

1 21 2 a5259 4416 3 2. утос

Мы хотим рассказать вам две необычные истории о двух одесситках. Обе столкнулись в жизни с непростым испытанием – и обе смогли с ним справиться. Оставшись без зрения, они не стали жаловаться на жизнь, не бросили свое любимое занятие, не стали для других обузой… Это отличный пример для каждого из нас. Особенно сейчас, когда от происходящего вокруг просто опускаются руки.

Детальніше…Додати коментар (0)

Працевлаштування осіб з інвалідністю – турбота спільна

1 21 1 36015 2. обмеженими фізичними можливостями, реабілітації, інвалідністю, інвалідів

14 листопада в Рівненському міському центрі зайнятості відбулася робоча нарада з соціальними партнерами та роботодавцями, на якій розглянули питання зайнятості працездатних людей з особливими потребами, їх трудової реабілітації та обговорили проведення низки заходів з нагоди відзначення Дня інваліда.

Детальніше…Додати коментар (0)