Бойовики не дають вивезти дітей-інвалідів з інтернатів у зоні АТО

1 26 6 1411130518-8762 2. дітей-інвалідів

Бойовики «ЛНР» не дають вивезти дітей-інвалідів з будинків-інтернатів у Ровеньках і Краснодоні в зоні АТО та використовують їх як «живий щит».

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомив директор департаменту прав дітей і усиновлення Міністерства соціальної політики України Руслан Колбаса.

Детальніше…Додати коментар (0)

Запорізький волонтер з інвалідністю допомагає АТО (ВІДЕО)

1 26 5 452179 2. в'язання

Володимир не може пересуватися через давню травму. Втім, руки працюють. То ж чоловік вирішив не зволікати і допомагати українським солдатам.

В нагоді йому стало ще студентське хобі – в’язання. Чоловік власними руками робив ковдри. Всі матеріали для в’язання чоловікові приносять волонтери.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Тернополі пройшов семінар з проблем аутизму

1 26 4 712358 2. аутизм

21 листопада у Тернополі пройшов семінар-навчання з проблем аутизму за ініціативи Тернопільського обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, департаменту соцзахисту населення Тернопільської обладміністрації, Міжнародної Асоціації «Аутизм-Європа» та Фонду допомоги дітям з синдром аутизму «Дитина з майбутнім».

Детальніше…Додати коментар (0)

На Житомирщині триває робота щодо забезпечення доступності соціальної інфраструктури для маломобільних груп населення

1 26 3 589632001 1. доступності, маломобільних, обмеженими можливостями

Під час засідання обласного комітету для забезпечення доступності інвалідів та маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури 25 листопада звітували представники Житомира, Малина, Червоноармійського, Лугинського та Малинського районів про створення вільного доступу до об’єктів на їх територіях.

Детальніше…Додати коментар (0)

Обласна клінічна лікарня за результатами перевірки виявилась найдоступнішою для маломобільних категорій населення Буковини

1 21 2 1990-1u 1. маломобільних, інвалідів

Департаментом інфраструктури, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Чернівецької обласної державної адміністрації проводилась робота щодо створення доступного середовища для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення області до об’єктів соціальної інфраструктури.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Рівненській бібліотеці презентують першу українську книгу в форматі DAISY

1 26 1 Tobi 2. daisy

27 листопада о 17.00. у приміщенні Комунального закладу «Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека» Рівненської обласної ради (IV поверх, Світлиця) відбудеться презентація поетичної збірки Вікторії Самчук «Тобі емоції справжні».

Детальніше…Додати коментар (0)